Masajul pe care nimeni nu-l vrea

Ați văzut, probabil, diverse filme în care personajul principal nu mai avea mult de trăit, așa că își propunea să facă o serie de lucruri până va muri. În afară de filme, poate ați văzut și anumite interviuri cu diverse personalități, în care acestea, nu neapărat aflate în ceva pericol, ci pur și simplu răspunzând curiozității reporterului, enumerau tot așa o serie de lucruri pe care visează să le facă. Trecute într-un bucket list erau acolo obiective ca: să meargă pe Everest, să învețe o limbă nouă, să își facă un prieten nou, să scrie o carte etc. Chestii care, în general, te fac să spui că ai trăit viața din plin. Ei bine, ați observat că niciuna dintre aceste liste nu conține nicio aluzie la vreun salon de masaj erotic? 🙂

fantezii erotice

Pe bune, hai să lăsăm perdeaua la o parte și să vorbim deschis. O fac eu, din postura de autor al acestui text. N-ar trebui să existe o criză de viață sau o situație critică. Pur și simplu, dacă aș avea banii și timpul necesari, și conjunctura, aș bate la ușa unui salon de masaj erotic in Bucuresti, de exemplu Black Velvet. Și aș face asta pentru că este o experiență inedită. Care bărbat nu s-a imaginat vreodată întins pe patul unui salon de masaj erotic din București, având deasupra lui o tânără dezinhibată, necunoscută, topless, care îl ajută să se relaxeze? Sau chiar complet goală. Bine, știu, nimeni nu s-a gândit. Eu sunt singurul bărbat cu gânduri din ăstea. Sau singurul care recunoaște. 🙂

M-aș duce la un astfel de masaj erotic București pentru că viața merge înainte și, vrei sau nu vrei, te îndrepți, cu pași lenți dar siguri, spre bătrânețe. Serios, timpul nu curge înapoi, și chiar dacă la 20 de ani ți se pare că ai toată viața înainte, va veni o vreme când vei observa că începi să faci burtă. Va veni o vreme când vei observa că începi să chelești. Când să te bucuri de viață, la bătrânețe? Va veni o vreme când deja le vei avea pe toate, vei avea o carieră, un venit, doar că nu vei mai avea cu ce. Așa că de ce să nu-ți trăiești viața, mai ales dacă ai posibilitatea, de exemplu fiind un om de afaceri care circulă mult? Și m-aș duce la un salon de masaj erotic în București, și nu în altă parte, pentru că aș dispune de o confidențialitate sporită, fiind mai greu să mă recunoască cineva, departe de orașul în care locuiesc, iar serviciile ar fi probabil de top.

Și m-aș duce de mai multe ori. O dată ca să încerc masajul erotic topless. Apoi ca să încerc masajul erotic nud. A treia oară, fetele de la Black Velvet m-ar răsfăța cu un masaj rebel, descris ca nonconformist și răvășitor. A patra oară, aș încerca un masaj tantra, cu două finalizări. Nu sunt bune, că sunt prea multe? Sau că noi suntem occidentali? Păi trebuie să cunoști ceva, înainte de a critica. Vrei să-i critici pe popi? Îți rămâne să citești biblia, să știi cu ce te lupți. Vrei să critici depravarea societății actuale? Nu poți s-o faci dintr-o postură teoretică. Gust-o prima dată! Adică, hai să nu mai fim ipocriți. 😉 Și după ce aș parcurge toate tipurile lor de masaj, aș relua ședințele, alegând o altă fată. Dacă numele nu mi l-am putut alege când am fost mic, dacă profesorii nu mi i-am putut alege la școală, măcar maseuzele să le pot alege, dintr-o serie de fete pe care le pot vedea live și care ar face-o pe Afrodita să roșească de invidie. Păi nu?

Ați observat, așadar, că nimeni, dar absolut nimeni nu precizează vrodată această fantezie în lista lui de dorințe? Nici un star, nici un actor, nici un CEO? Știți de ce? Vă spun eu: pentru că deja au făcut-o. Chiar dacă, în cazul lor, poate nu neapărat la un salon de masaj erotic București.

Comments
  1. Lamiita Petre

    Eu zic sa nu astepti sa fie ultima dorinta. Ia-o din timp, sa le prinzi pe toate.

  2. Ethos

    Bun sfat! 😀

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: