Ce este un tipster?

În cadrul acestui articol voi urmări să răspund la două întrebări din domeniul ponturi pariuri sportive: ce este un tipster și cum poți recunoaște unul bun. Dacă nu aveți nicio legătură cu ponturi pariuri, puteți citi articolul fie și numai pentru a vedea de ce atât de multă lume caută pe Google ponturi fotbal azi și cât se poate câștiga (sau pierde) pariind pe echipa ta favorită.

echipa de fotbal

În primul rând, un tipster este o persoană cu o anumită cunoaștere de “insider” în domeniul unui sport și care își oferă serviciile, sub forma unor ponturi fotbal azi, ponturi pariuri azi sau în general ponturi pariuri sportive pentru jucătorii care vizitează un anumit site sau o anumită agenție de pariuri online. Tipsterul vă va da sfaturi despre cum ar fi (în opinia lui) cel mai bine să pariați pe un anumit bilet și mai ales va explica de ce consideră el că rezultatul se va îndrepta într-o direcție sau în alta. Dacă tipsterul e bun, urmând sistematic sfaturile lui puteți ajunge ca la final, când trageți linie, să fiți pe plus, dar este important de reținut că niciun pont pariuri nu vă poate oferi o certitudine și oricât de bun ar fi tipsterul, vor exista și eșecuri, așa că soluția corectă este să-i urmați ponturile în mod regulat, pe o lungă perioadă de timp. Atunci, dacă tipsterul e bun, veți ieși per total în avantaj.

Unde se găsesc aceste ponturi pariuri pe net? Există multe site-uri. De exemplu, puteți găsi ponturi pe pariori.ro ce sunt actualizate zilnic sau aproape zilnic și sunt grupate pe diverse categorii de interes. E bine să alegeți un site cu vechime și reputație, cum este acesta, pentru a avea siguranța ponturilor de pariuri pe care vi le pune la dispoziție și a seriozității celor din spatele platformei. Adică, să evitați posibilele țepe.

Cum deosebești un tipster bun de unul mediocru? Unele site-uri publică diverse statistici sau istorice ale acestor tipsteri, în care se vede rata lor de succes, alături de alte detalii. Pe pariori.ro există chiar un clasament al tipsterilor, realizat pe luna în curs, pe luna trecută sau chiar pe întreaga activitate a acelui tipster. Așadar, foarte multe instrumente utile în mâinile unei persoane inteligente! Puteți urmări, de exemplu, nu doar profitul realizat de un tipster, ci și suma pe care a mizat-o și cota la care a jucat. Un tipster care câștigă de multe ori dar pe cote foarte mici, unde și riscul și profitul sunt mici, nu este la fel de bun ca unul care câștigă pe cote mai mari și, chiar dacă are și multe rateuri, scoate per total un profit mai mare.

Puteți citi mai multe despre tipsteri, ponturi pariuri azi, ponturi fotbal azi și orice subiect conex chiar pe site-ul menționat în linkul anterior sau pe multele site-uri de profil din România. Dar atenție la cele care sunt dubioase sau nesigure! Cât despre câștigurile mizând pe echipa ta favorită… pariurile trebuie făcute cu capul, nu cu inima. Tocmai de aceea, ajutorul tipsterilor este neprețuit.

Lasă un răspuns