Dă hainelor tale un plus de stil!

Până azi, când spuneam salopetă, mă gândeam la acel costum de protecție specific muncitorilor, manipulanților, stivuitoriștilor, minerilor șamd. În caz că nu știați, salopeta, la fel ca blugii, a fost creată pentru protecția persoanelor din câmpul muncii, ca să zic așa. Ei bine, blugii au ajuns să fie un element distinctiv în topurile de modă ale fiecărui an, iar dând o raită pe site-ul celor de la prettymoda.ro și aruncând o privire asupra paginii lor cu salopete elegante, realizez că probabil cititoarele vor râde de mine, deoarece nu știam că și salopetele au ajuns să fie purtate în ton cu cele mai stilate norme vestimentare. Mă veți ierta, probabil; am o scuză: sunt bărbat! 😀

salopeta cu pantaloni scurti si decolteu

Uitați-vă, de exemplu, la salopeta de mai sus: este superbă, la fel ca purtătoarea. Și la salopeta din imaginea secundă. Da, știu, îmi place negrul și îmi plac pantalonii scurți, mai ales la fete. Intrați pe site, veți găsi culori și modele variate, cu pantaloni scurți sau lungi, cu mâneci sau fără, cu volan, cu tot ce vreți. La prețuri, evident, accesibile, bașca multe produse au discounturi consistente. Ideea e alta: ținuta salopetelor îmbină moda cu trăsăturile clasice ale acestui tip de vestimentație. Ce vreau să zic: de multe ori vezi la paradele de modă rochii moderne care n-au nimic în comun cu conceptul de rochie clasică și care sfidează cele mai elementare norme de gust și bun simț. Aici, dimpotrivă, am găsit o pagină cu salopete care aduc puțin a îmbrăcăminte casual sau ținută de job, deci nu și-au pierdut trăsăturile definitorii, dar sunt foarte rafinate. Iar această combinație de casual + rafinament le face deosebit de atractive.

M-am uitat fugitiv prin paginile site-ului PrettyModa și am observat că asta e în ton cu menirea pe care și-o asumă cei din spatele acestui magazin online: de a pune la dispoziția doamnelor și domnișoarelor (vorbim de un magazin nișat exclusiv pe hainele de damă) articole vestimentare ce merg pe două direcții complementare: classic business și trendy. Iar la capitolul classic business, în care femeile sunt din ce în ce mai active, grație emancipării lor, și foarte bine fac, ținutele office impuse de codul vestimentar nu trebuie să fie alcătuite neapărat din haine monotone și lipsite de putere de seducție. Dimpotrivă, PrettyModa propune o atitudine îndrăzneață și elegantă, care să te scoată din turmă și să îți dea un nume sau o identitate, selectând în acest sens tot ce are moda mai rafinat și mai de bun gust. De exemplu, ce-ați zice de ieșirea din tipare cu ajutorul unor imprimeuri florale ce pot fi purtate în orice situație, inclusiv la birou? Prin intermediul acestui site, totul este posibil pentru o femeie stilată și creativă.

salopeta cu pantaloni scurti

Hainele se pot comanda online, la magazin sau telefonic, și se pot plăti în multiple moduri, inclusiv ramburs. Furnizorii sunt fabricanți de exemplu din Polonia sau Turcia. Prețurile – de exemplu pentru salopete, undeva la 100 și ceva de lei. Site-ul e plăcut și ușor de navigat. Poate un element de interes e că transportul pentru orice produs, indiferent de prețul lui, se realizează gratuit, în absolut orice localitate a țării. De regulă prin Fan Curier sau, în zonele unde acesta nu are puncte de lucru (acei km suplimentari care se plătesc în plus), prin Poșta Română, ca să fie și acolo tot gratis. Ba chiar există posibilitatea transportului în afara țării. Eu n-o să comand niciodată haine de la ei, că nu plănuiesc să-mi fac operație de schimbare de sex 🙂 , dar pentru mine prettymoda.ro rămâne site-ul care a dat un nou înțeles conceptului de salopetă.

Comments
  1. Lamiita Petre

    Trebuie sa recunoastem/ti ca purtatoarele in primul rand, dau valoare hainelor. Oricat ar fi o haina de frumoasa, daca nu o poarta cine trebuie si cum trebuie, nu are valoare. Preturile sunt foarte ok.

  2. Ethos

    Păi nu degeaba am zis că-mi place atât salopeta, cât și modelul. 🙂

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: