O lada frigorifica, un ajutor de nadejde

Iarna car si vara sanie, un principiu ce te ajuta sa te pastrezi organizat, dar care te ghideaza in mod practic si spre nevoia de o lada frigorifica. Ai avea nevoie de aceasta, in conditiile in care poti depozita, conserva alimente pe timp de iarna si nu numai.

Vazuta adesea ca un moft, o lada frigorifica este totusi mai practica decat ai crede. Iata cateva situatii si argumente care sa iti demonstreze asta:

  • O lada frigorifica este spatiul necesar pentru cei cu familii mari, unitati de cazare sau, pur si simplu, furnizori de alimente ce au nevoie sa pastreze produsele in conditii optime.
  • Congelare eficienta, de durata, cu un consum optim. Desigur, asta se aplica in cazul produselor noi pe piata, de generatie moderna, care dispun si de tehnologia necesara in acest sens. Spre exemplu poti opta pentru o lada frigorifica Whirlpool pentru tipul practic – care printre altele prezinta congelarea rapida ca si functie.
  • Dimensiuini acceptabile. Chiar si intr-o casa/apartament, acolo unde nu este un spatiu generos, o lada frigorifica poate exista, intrucat nu te va incomoda prea mult. Pur si simplu o poti considera parte din camara, un necesar de care te bucuri ulterior. Se adreseaza consumatorilor casnici cu alte cuvinte.

Usor de folosit, cu nimic complicat pentru a seta inghetarea si pentru a intelege cand functioneaza in parametri optimi, o lada frigorifica este un aliat de nadejde in gospodarii. Ba chiar se poate securiza, ceea ce face sa fie si o zona buna pentru pastrat in siguranta orice tip de aliment – mai ales pentru cei care locuiesc la comun sau pentru depozitele agricole.

lada-frigorifica-whirlpool

Desigur, o lada frigorifica nu poate inlocui un frigider sau un congelator. In stil practic, exista si frigidere cu congelator, insa au un spatiu prea mic pentru un volum mare de alimente ce trebuie pastrate. Lada frigorifica ingheata alimentele, pe cand un frigider le pastreaza doar la o temperatura optima pentru a fi bune de consum. Puterea si eficacitatea fiecaruia este bine delimitate, dar se completeaza reciproc foarte bine.

Gama Whirlpool

Daca te vei orienta spre o lada frigorifica de la Whirlpool ai avantajele unei lazi, cu o putere mare de congelare. Spre exemplu, cea prezentata are puterea de a congela pana la 17 kg in 24 de ore. Pe langa functia de congelare rapida, gama de lazi frigorifice de la Whirlpool aduce un nivel optim de functionare. Au o izolare termica superioara, asa cum spun si specificatiile de la producator. Asta inseamna ca acel consum de energie necesar pentru a ingheta este rezonabil si nu are pierderi.

Cat despre design si panoul de comanda, nimic nu este complicat. Este un model compact, clasic de altfel, cu leduri specifice functiilor – pentru faza normala, de inghet sau pentru avertizarea de crestere a temperaturii. Acest panou este pe capacul superior, care de altfel se inchide si cu cheie daca este nevoie.

Se dovedeste a fi practica, fara doar si poate. O lada frigorifica vine ca o necesitate in momentul in care se inregistreaza pierderi la consumul de alimente, din cauza proastei gestionari a resurselor.

Lasă un răspuns