Sesam, deschide-te cu stil!

Nu știu alții cum sunt, dar eu locuiesc într-un bloc construit pe vremea lui Ceaușescu, după un model arhitectonic desăvârșit, ce s-ar putea sintetiza prin cuvintele “cutie de chibrituri”. Că așa le plantau pe atunci, fără niciun fel de gust, de spațiu, de verde. Geamurile și ușile din aceste blocuri erau și ele modeste, după modelul vremii. Nu aveau niciun stil, niciun farmec, nu erau izolate, nici nu se potriveau tot timpul cu canaturile, iar vara simțeai că te coci datorită efectului de seră produs de sticla respectivă. Noroc că lucrurile au evoluat. Astăzi, cei care preferă să dea un ban în plus dar să cumpere ceva de calitate au opțiunea, în cazul geamurilor, să-și pună termopane. Care sunt de diverse tipuri și au diverse proprietăți. Iar în cazul ușilor, există acum Kulttur.

usa de interior duesseldorf

Kulttur este un importator de scări, usi glisante, uși de interior, uși de exterior și ferestre internorm, care activează pe piață de vreo 10 anișori. Timp în care a acumulat ceva experiență și și-a făcut ceva relații, astfel că la ora actuală furnizează uși de cea mai bună calitate, într-o gamă diversă de modele și culori, uși de interior sau exterior fabricate exclusiv în Austria, făcute să dureze zeci de ani. Tot băieții de acolo se mai ocupă cu servicii de consiliere și montaj, iar dacă cumva ușile cumpărate de la ei necesită mentenanță, se rezolvă și asta. Practic, e o opțiune pentru cei care vor și își permit să-și facă o casă mai modernă, unde să le facă plăcere să se întoarcă de la job, să se trezească dimineața, în care să se simtă minunat și care să-i diferențieze de marea masă a celor ce locuiesc încă în cutii de chibrituri. Dar, evident, astfel de uși pot fi montate în orice fel de locuință, fie ea și un apartament mai modest.

Iată câteva modele de usi de interior elegante și rafinate, potrivite atât pentru clasici cât și pentru cei cu gusturi moderne, și care sunt lucrate individual. Pe pagina din link veți găsi uși de interior laminate, uși de interior vopsite, uși de interior din furnir, uși cu sticlă securizată și lista poate continua. Cei de la Kulttur își fac un titlu de glorie din atenția la detalii, perfecțiunea montării și integrarea în tematica locuinței și a mediului ambiental. Și spuneți voi: n-ar arăta mai frumos locuința voastră cu o ușă ca cele de pe acest site? Îmi povestea ieri un tip că acum câțiva ani, pe când era instalator, i-a montat cuiva o instalație de încălzire prin pardoseală, care a costat 3.2 miliarde de lei vechi. Vă dați seama ce a putut intra acolo, la banii ăia! Mi-a zis că inclusiv țevile erau scumpe, din ălea în care nici să dai cu ciocanul, nu se spărgeau. Tipul avea în mod cert bani, dar nu ieșea mai deloc din casă, părea un om normal. Așa că la un moment dat, instalatorii l-au întrebat cu ce se ocupă. Și le-a zis că lucrează de acasă ca programator la Microsoft.

Oricum, ușile de la Kulturr sunt mult mai accesibile. Așa că iată-mă și pe mine ținând de acasă fo’ câteva bloguri, cu gândul la o căsuță nouă! 🙂 Ok, glumesc. Casă am, la țară. Natură, verde, frumos, grădină, liniște. Tot ce mai vreau sunt niște uși glisante mari, din sticlă, ca cele de pe site, care să lase Soarele să pătrundă în casă, astfel încât atunci când voi muri, înconjurat de copii, nepoți și strănepoți, să pot spune ceva mai inteligent și mai cu miez decât „mai multă lumină”!

Lasă un răspuns