Vise de City Break, la început de toamnă

Inspirație, cultură, reînnoire! Acestea sunt cuvintele cheie care definesc o escapadă modernă cu cazare într-un hotel city break de lux, cu acces gratuit la internet, amplasat într-o metropolă dinamică și plină de viață. Magazine în vogă, muzee, cultura urbană a zonei, distracție și, pe fondul acestui dinamism, multă relaxare: le puteți avea pe toate dând curs unei aventuri City Break prin Tui-travelcenter.ro, alegând ca punct final al călătoriei voastre oricare din cele peste 40 de destinații turistice de tip city break din Europa și de pe glob. Asta dacă mai aveți încă posibilitatea de a vă lua un concediu anul acesta. Sau poate, de ce nu, îl țineți pentru sărbătorile de iarnă!

Basilica of the Sacred Heart

Întotdeauna mi-am visat să pulsez în ritmul unei mari metropole, iar lista de oferte city break de pe tui-travelcenter este mai mult decât generoasă. Hoteluri city-break de care încă nu am auzit, dar care-mi pot oferi cele mai moderne facilități, ca baruri, piscine interioare și exterioare, centre de fitness, cluburi și minicluburi etc. Pe site ofertele city-break se pot filtra după facilitățile acestor hoteluri. Pot foarte ușor, de exemplu, filtra doar hotelurile cu 5 stele din România (sau dintr-un oraș românesc) care sunt dotate cu piscină interioară și care-mi oferă servicii de concierge. Și da, avem și noi, românii, astfel de hoteluri city-break – le puteți găsi pe site.

Dar dincolo de agitația marilor orașe se află natura, încă neîmblânzită și mereu nouă, uimitoare. Oricât de mult mi-aș dori să văd cum arată viața într-un mare oraș european, această dorință pălește pe lângă posibilitatea de a-mi petrece o săptămână sau două în mijlocul farmecului nebun și sălbatic al naturii. Nu cred că la început a fost cuvântul; de bună seama, la început a fost apa! Pământul este acoperit pe trei sferturi de ocean, primele viețuitoare au fost cele marine iar Cosmosul însuși s-a născut, spun unele legende, dintr-o supă primordială. Ei bine, care ofertă city-break ar putea egala farmecul indescriptibil al insulelor Maldive? Înainte să-mi răspundeți, vizionați clipul următor. Luat de pe pagina de Facebook a celor de la tui-travelcenter:

Și dacă pentru un concediu city-break european, ca să mai prindem vreme bună, avem nevoie să apelăm la ofertele last minute ale agenției, în Maldive, țara asiatică cea mai mică și situată la cea mai mică altitudine, e încă vară și frumos, pentru că, de fapt, termometrul se menține la circa 29 grade Celsius pe tot parcursul anului, așa că nu prea contează că deja suntem în plină toamnă sau că ne decidem să mergem acolo de Crăciun. Umezeală, apă, prospețime, căldură, în orice lună din calendar.

Dar am visat destul. Vouă unde v-ar plăcea să vă petreceți următorul concediu, dacă ați avea banii necesari?

Comments
  1. Si preturile cum sunt?

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: