Alegerea apartamentului potrivit

E plin netul de recomandări de toate felurile, de la haine până la calculatoare sau fotolii de masaj. Dar există un domeniu unde recomandările trebuie urmate cu mare grijă, iar acesta este al apartamentelor. De ce? Pentru că de alegerea unui apartament potrivit depind următorii câțiva zeci de ani din viață, dacă nu toată viața. Și, de regulă, apartamentul îl vei lăsa mai departe copiilor. Așa că este bine să faci o alegere inspirată de la bun început, că ulterior e mult mai greu să schimbi ceva sau să dai înapoi.

De exemplu, să zicem că te muți în capitală. În mod firesc, vei căuta un imobil de vânzare. Aici îți dau deja un prim sfat: orientează-te către apartamente noi București, pentru că cele vechi sunt de multe ori la același preț și trebuie să bagi bani în ele. În afară de renovări, acestea sunt construite într-un stil vechi și în anumite cazuri au o structură de rezistență foarte slabă. Bucureștiul este una din capitalele Europei cu foarte multe locuințe în pericol de a se dărâma la un cutremur mai serios, datorită vechimii lor. Așadar, mai bine să cauți apartamente noi București decât locuințe vechi.

Un al doilea sfat este să cauți apartamente 3 camere în locul celor cu două sau o cameră. Știu că la început îți va fi mai greu cu banii (nici nu vreau să mă gândesc la rata lunară), așa că vei fi tentat să iei un apartament mai mic sau chiar o garsonieră. Dar sfatul meu e să alegi un apartament cu 3 camere, pentru că pe viitor familia se va mări, o să vină și copiii, iar atunci te vei felicita pentru alegerea făcută (sau, dacă ai cumpărat un apartament mic, va începe să se simtă lipsa spațiului atunci când veți dormi și locui înghesuiți în el; de musafiri nu mai vorbesc).

Partea bună este că mai nou au apărut tot felul de complexe rezidențiale ultra-moderne în toată țara, care bifează toate condițiile discutate mai sus. De exemplu, dă o căutare după 3 camere bucuresti nuscocitta și vei da peste un astfel de ansamblu de blocuri noi, situate în parcul rezidențial Citta. Acestea sunt clădiri cu apartamente cu două și trei camere, proaspăt construite, cu toată dotările posibile. Cele cu trei camere au două băi și bucătărie închisă și totalizează 92 de metri pătrați. În plus, îți poți alege configurația dorită a camerelor. Înțeleg că parcul se află într-o zonă frumoasă și modernă, în plină dezvoltare și conectată la pulsul orașului. Vei avea avantajul de a locui lângă alte familii de tineri, într-un apartament construit după cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Blocurile acestui complex dispun de spații verzi, locuri de joacă și parcări!

După părerea mea, cam acesta este viitorul locuințelor. Și, tot după părerea mea, merită să investești cât mai repede într-un astfel de apartament, nu să aștepți, deoarece oricum vei sta cu chirie, așa că în loc să dai în fiecare lună bani pe chirie, mai bine plătești o rată echivalentă, iar la sfârșit rămâi cu apartamentul.

apartamente nuscocitta

Lasă un răspuns