Cum funcționează aparatele anti rozătoare

Încă din titlul articolului se simte ironia. De parcă aceste animăluțe mici și inofensive ar fi atât de fioroase încât să trebuiască să luptăm împotriva lor ca niște adevărați eroi. Nu sunt atât de fioroase, pentru unii, pentru alții poate par chiar groaznice. Cert este că ne dorim să scăpăm de ei pentru că șoarecii ne creează de cele mai multe ori o grămadă de probleme.

soarece

Fie că decidem să apelăm la metoda clasică, în care angajăm un detectiv pisică se se ocupe de „mica problemă” pe care am întâmpinat-o, fie că decidem să ne punem imaginația la încercare și să inventăm tot felul de capcane, unele mai puțin bune, altele mai reușite, de șoareci tot vrem să scăpăm.

Dar dacă niciuna dintre aceste metode nu funcționează și micii musafiri tot nu decid să ne părăsească teritoriul? Ce rămâne de făcut într-o astfel de situație? Să-l chemăm pe Tom nu este o idee prea bună pentru că știm că el totdeauna a avut probleme în a-l prinde pe șiretul de Jerry.

Soluția este să apelăm la aparate special create pentru a te feri de musafirii neașteptați. Și prin aparate nu trebuie să înțelegeți că ne referim la cine știe ce puști periculoase sau instrumente de tortură prin care să chinuim micuțele și inofensivele rozătoare! Clar nu! Aparate total inofensive, menite să îi facă pe șoriceii prietenoși și alți dăunători să stea cât mai departe de tine.

Așa că, vă prezentăm inegalabilele aparate cu ultrasunete! Cum funcționează acestea? Ei bine, în primul rând trebuie menționat faptul că aparatele cu ultrasunete sunt total pașnice. Nu rănesc dăunătorii în vreun fel, ci pur și simplu emit niște semnale insesizabile pentru oameni, dar care pe viitorii musafiri i-ar deranja foarte mult.

tom si jerry

Dacă dorești să-ți achiziționezi un aparat anti rozătoare cu ultrasunete de pe www.pestrepeller.ro, trebuie mai întâi să vezi despre ce e vorba și de ce ai avea tu nevoie. Trebuie să iei în considerare tipul de dăunători de care vrei să scapi, unghiul de acționare și suprafața. Dacă ai o curte și o grădină mare probabil îți dorești ca acestea să fie protejate în totalitate.

În ceea ce privește modul lor de alimentare, acesta diferă. Poți opta pentru aparate cu baterii sau aparate ce se pot conecta la priză. Dacă așezi aparatul într-o zonă în care ai și energie electrică este mai ușor, dacă nu, poți oricând să te folosești de baterii. Pentru o siguranță mai mare, este indicată alimentarea direct la priză. Nu trebuie să te temi de consum foarte ridicat când auzi cuvântul priză, aceste aparate nu consumă atât de mult pe cât crezi.

Și iată că mica problemă cu rozătoarele este rezolvată. Ții departe de curtea ta toți musafirii nepoftiți fără să-i rănești ci pur și simplu doar prin a-i incomoda. Te ferești, astfel de neplăcerile cauzate de aceștia și de sperieturile pe care le aveai atunci când plecai în beci după un borcan de dulceață. Or fi șoarecii mici și inofensivi, dar dacă vor, pot crea foarte multe belele prin jurul gospodăriei.

Lasă un răspuns