Făt-Frumos debitor

Haideți să vă spun o poveste. A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi, nu s-ar povesti, un Făt Frumos și o Ileană Cosânzeană. Cei doi s-au văzut, s-au plăcut și s-au căsătorit. Numai că greutățile vieții i-au adus și pe ei, la un moment dat, într-un impas. Tatăl fetei s-a îmbolnăvit, astfel încât ei au avut nevoie de un credit rapid, pentru a-l opera urgent. Suma nu era mare, dar n-o aveau, și le trebuia pe loc. Nicio problemă, Făt-Frumos a intrat pe site-ul visteriei împărăției lui, a prezentat doar o poză, astfel încât vistiernicul să-l recunoască, și a comandat un credit online pe care l-a primit a doua zi. Vraciul l-a vindecat pe tatăl fetei, iar cei doi au trăit fericiți până la adânci bătrânețe.

falit

În copilărie ni se spun tot felul de povești ce au menirea de a ne proteja de lumea rece și contondentă de afară. Dar, cum nimic nu ține veșnic, vine o vreme când devenim noi înșine adulți, dăm piept cu vicisitudinile vieții – mult mai dură decât în paginile de basm, iar visteria din poveste se transformă, de regulă, într-o bancă. Și băncile nu îți dau bani într-o zi sau două, dacă ai nevoie de un împrumut rapid. Împrumutul rapid poate să necesite, la ele, o perioadă de câteva zile sau săptămâni, în care să ți se aprobe cererea. Și, chiar dacă banii primiți pot să fie mulți, asta este o capcană a zmeului financiar, deoarece în acest fel te va înrobi pe viață.

Există însă și cazuri fericite. N-aș putea spune că cei de la extrasimplu.ro, un site de credite rapide până la salariu, au ca scop să transpună poveștile în realitate, dar, la fel ca în istorisirea noastră de început, tot ce trebuie să faci pentru a primi un credit online de la ei este să intri pe site și să trimiți două lucruri: o copie după cartea de identitate (buletin) și una după extrasul de cont bancar. Ca să știe unde să-ți vireze banii! Așadar, nu ai nevoie de adeverință de salariu sau alte acte. Iar banii îi primești a doua zi. Restul lucrurilor interesante, că mai sunt, le las pe seama voastră. Pentru mai multe informații, intrați pe site-ul din primul link.

Per ansamblu, eu cred că-i o idee mai bună decât să apelezi la o bancă, fie și pentru că nu poți împrumuta sume foarte mari și nu riști să intri în imposibilitatea de a le returna, cu alte consecințe nefaste, ca pierderea palatului în care coabitezi cu Ileana, sau a calului năzdrăvan, care te purta peste mări și țări. E un împrumut rapid și simplu, clar, pe un termen stabilit cu precizie în avans, în limita a două mii de lei, care nu te pot îmbogăți dar îți pot rezolva o problemă urgentă, pentru că acest credit îl primești într-un timp record, și care nu te fac sclavul pe zeci de ani al creditorului. Deci, dacă ai la un moment dat nevoie stringentă de niște bani, poți apela la ei. Cu precizarea, firește, de a nu uita să te împrumuți în mod responsabil.

Sau, și mai bine, poți încerca să pui deoparte, din timp, cum spune povestea, niște bani albi pentru zile negre. Dar știți și voi că viața nu-i ca-n povești…

Lasă un răspuns