Mâncare la domiciliu în București

Nu știam de Pizzicato.ro, dar 5 dintre prietenii mei virtuali i-au dat like pe Facebook. Dacă locuiți în capitală, puteți comanda de la ei pizza la domiciliu. Au 20 de sortimente de pizza, cu prețuri între 19 și 33 de lei, majoritatea 28 de lei. Ceea ce este ieftin, pentru că prețul include livrarea acasă! Îmi place mult faptul că pe site (care e aerisit și atractiv) sortimentele vegetariene sunt marcate cu un punct (ca un beculeț) verde, iar cele picante cu unul roșu. Partea cu picatele este foarte bună, că unii vor mâncare picantă, în timp ce alții o evită, așa că le puteți distinge foarte repede. Iar apăsând pe butonul verde sau roșu, sunt afișate doar mâncărurile vegetariene, respectiv picante.

pizza

Ziceam că 28 de lei este puțin. Pentru că la restaurant te costă mai mult. Și trebuie să te îmbraci și să pierzi o oră cu drumul dus-întors, și pe vremea asta e cam meh. Mai bine lenevești în pat sau acasă. Și chiar dacă găsești un local liniștit și neaglomerat cu pizza bună mai ieftină, dacă iei un taxi tot te costă mai mult. Oricum, din prețul ăsta mediu de 28 de lei / pizza se mai scade, în funcție de cât și cum comandați, că au tot felul de oferte interesante. De exemplu, la 3 pizze de 30 cm primești una gratis, sau la comenzi între orele 14-19 primești o pizza, o cola la doză, un sos și două clătite la 25 de lei. Sau dacă comanzi 10 pizza de 30 cm, prețul scade la 15 lei / bucată. Asta-i foarte avantajos la un chef, când vrei să comanzi mâncare pentru toată lumea.

Dar eu n-aș comanda pizza la domiciliu. Deși numele Pizzicato te duce cu gândul la pizza non-stop București, pe site se pot plasa și comenzi mancare de tot soiul: supe, salate, paste etc. Uitându-mă fugitiv pe oferta lor, eu aș încerca o porție de legume sote, cartofi cu rozmarin, mămăligă, varză călită sau tocană de ciuperci. Asta la dispoziția pe care o am acum. Iar pizza aș comanda-o la serviciu, beneficiind de o masă caldă, sănătoasă și gustoasă. Cu asta vă dau și idei de livrare mâncare pentru toată familia, că dacă EA a venit obosită de la job și n-are chef de făcut mâncare, poate comanda de la acest magazin livrare mancare non stop, inclusiv în weekend, și își delectează soțul și copiii cu niște bunătăți calde, preparate de bucătari, fără să se mai murdărească pe mâini, să piardă timpul cu gătitul etc. Mă rog, câteodată, când nu are chef sau când îi lipsesc din ingrediente. Și când vreți să încercați ceva nou și ieftin.

Magazinul are trei puncte de lucru, așadar ar trebui ca comenzile de livrare mâncare să ajungă mai repede decât durează îmbrăcatul și deplasarea până la magazin și înapoi, după ingredientele lipsă sau altceva. Poftă bună!

Lasă un răspuns