Măsuțe frumoase pentru servit cafeaua

Ziua bună (și noaptea lungă) se cunosc după o ceașcă de cafea. Dacă propoziția anterioară nu este deja un aforism, atunci ar trebui s-o inventeze cineva, pentru că, conform unui studiu din 2013 publicat în Capital, românii consumau cafea de 300 de milioane de euro pe an. Judecând după faptul că același studiu dădea ca preț al cafelei 4.5 spre 9 dolari per kilogram, rezultă că aproape toți românii beau cafea. 🙂 Iar o astfel de plăcere vinovată merită să aibă propriul ei ritual, cu niște masute de cafea adecvate și care să ne facă să ne simțim bine.

ceasca de cafea

Într-adevăr, acasă cel mai adesea bem cafeaua în familie, într-o atmosferă de liniște, relaxare și armonie. Pentru că, de fapt, tocmai ăsta-i scopul cafelei, să ne binedispună și să ne încarce de energie. Și, în timp ce o sorbim, ne uităm la televizor, citim ceva sau discutăm cu partenerul nostru de viață. Dacă v-ați gândit vreodată la ideea unor măsuțe de cafea mai frumoase și mai în ton cu starea zen pe care vreți să v-o induceți dimineața sau seara, să știți că există mai multe locuri de unde le puteți cumpăra, iar dacă sunteți fanul diversității, modernismului și al opțiunilor multiple, vă invit să aruncați o privire pe site-ul din linkul anterior, unde veți descoperi mese cafea de toate formele, modelele și mărimile, din diferite materiale.

Primul avantaj al unei măsuțe cafea de pe acest site este, după cum spuneam, diversitatea. Gama bogată de produse se reflectă în mese cafea din lemn, alegerea principală a clienților – ne spun ei, mese cafea din sticlă dar chiar și mese cafea din aluminiu. Personal îmi place foarte mult ideea sticlei, care este atât modernă cât și superb de elegantă, dar pe site suntem avertizați că aceasta are și dezavantajul fragilității inerente materialului sticlos, așa că nu se recomandă la familiile cu copii mici. De altfel, cei de pe site-ul în cauză oferă și consultanță gratuită în domeniu, adică vă ajută să vă alegeți măsuța ideală.

Modelul nu este nici el lăsat la întâmplare, mesele de cafea de aici având forme dintre cele mai interesante, care să satisfacă orice gust de frumos și cerință de a se încadra într-un anumit spațiu (inclusiv mic). Și, evident, înălțimea și culoarea acestor mese variază și ea. Dar dincolo de aceste avantaje, rămâne faptul că scauneonline.ro este un magazin axat exclusiv pe mese și scaune, ceea ce îl face o alegere mult mai atractivă decât un magazin universal, cu de toate. În general, magazinele pe o anumită nișă au produse mai variate (din cadrul acelei nișe), mai bune sau mai ieftine, adică la un raport preț/calitate superior, și se pricep mult mai bine la domeniul respectiv.

Comenzile, ca la orice magazin online, se pot face chiar pe net, iar produsul este livrat acasă, prin curierat rapid. În concluzie, un site cu mese de cafea ce poate fi pus la bookmarks pentru momentele când vrem să facem un upgrade (mai mare sau mai mic) la mobila din locuința proprie.

Lasă un răspuns