Oferte city break de toamnă

Iată o pagină web pe care NU vă recomand să intrați: oferta city break de la Tui Travel Center, o cunoscută agenție turistică. De ce nu vă recomand să intrați pe ea? Pentru că dacă intrați, o să vedeți atâtea destinații frumoase spre care vă puteți îndrepta, atâtea hoteluri tentante și atâtea idei de călătorie, încât cu siguranță o să spargeți pușculița și o să vă cumpărați un bilet, programându-vă o escapadă într-unul din aceste orașe! 🙂

miami - florida

Conceptul de city break, adică o excursie sau o vizită de plăcere într-un alt oraș, prinde tot mai mult contur și la noi, iată, cu aceste oferte city break last minute pe site-uri ca Tui Travel Center. Ideea este minunată: suntem înconjurați de o mulțime de state mai dezvoltate decât noi, că tot ne plângem de mizeria și condițiile din România. Deși eu sunt un român convins, care n-o să se mute niciodată cu totul în altă țară, și deși am o părere bună despre patria mea, nici eu nu am nimic împotriva vizitării unor capitale cu o bogată încărcătură culturală și istorică din Europa1. Și nu numai din Europa, de ce nu? Tui Travel Center îți oferă călătorii city break 2018 de vis spre destinații din toată lumea, inclusiv, de exemplu, Dubai. Care știm că este un loc magic, de vreme ce l-au vizitat și diverși lideri politici mioritici, nu detaliez că probabil știți la cine mă refer.

Dar tot prin agenția lor poți ajunge într-un alt oraș din țara noastră. De exemplu, poți vizita Iașiul, Clujul sau Brașovul, care va fi foarte interesant de văzut odată cu venirea iernii. Să am timp și bani, mi-aș petrece un revelion sau crăciun cu iubita la munte, de ce nu. Măcar unul. Numai la Brașov sunt 11 hoteluri, majoritatea beneficiind de recenzii cu note de la turiștii care s-au cazat pe acolo, iar aceste note nu sunt toate maxime (de fapt puține sunt), fapt care îți dă mai multă încredere în veridicitatea lor. Că sunt și site-uri unde toate notele sunt maxime, ceea ce este ciudat și improbabil.

Revenind la ofertele city break ieftin, m-am uitat puțin și la cele cu destinație Japonia. Am luat, la întâmplare, hotelul Celestine de pe site. Acesta beneficiază de 727 de păreri sau aprecieri. Știți ce înseamnă asta? Că 727 de persoane au fost acolo prin Tui Travel Center, lucru care vorbește de la sine despre numărul de clienți ai acestei agenții. La asta se adaugă și sediile foarte numeroase din țară (14 numai în București), fapt care arată că avem o firmă serioasă. De ce insist pe aceste elemente? Pentru că în ultima perioadă mai multe agenții de turism au dat faliment, lăsându-i pe clienții care și-au cumpărat bilete cu ochii în soare. Așadar, e bine să optezi pentru o firmă serioasă.

Site-ul e ușor de navigat și răspunde repede la acțiunile vizitatorului. Una peste alta, cum spuneam și la început, vei fi tentat să alegi un oraș și să-l vizitezi. Vizită pe care, dacă o vei face, îți doresc s-o trăiești din plin și să ai parte de o experiență de neuitat!


  1. vezi o listă cu destinații preferate în Europa 

Comments
  1. Trebuia sa iti ascult sfatul, acum vreau sa merg intr-o vacanta … Dar m-as multumi si undeva in Romania, char daca ofertele pentru Europa sunt cu adevarat excelente.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: