Cum îți găsești apartament în Unirii

Dacă vrei să cumperi un apartament în zona Unirii, asta presupunând, bineînțeles, că ești bucureștean sau că te-ai mutat recent în capitală, îți supun atenției pagina cu apartamente Unirii a unei agenții cu o experiență de 10 ani în domeniu și care este focusată pe zona Unirii. Aceeași agenție te poate ajuta, bineînțeles, să vinzi un apartament în Unirii sau să-l dai în chirie. Iar când zic apartamente Unirii poți citi și case, vile, terenuri sai spații comerciale, în funcție de ce te interesează.

apartamente unirii

Iată câteva dintre motivele pentru care merită să apelezi la această agenție imobiliară:

1. Se axează pe imobile și apartamente în Unirii

Nișarea este, întotdeauna, un avantaj. Oricât de bun ar fi un magazin generalist, tot la magazinul de profil vei găsi cele mai bune scule sau produse care te interesează. În mod similar, o agenție focusată pe o anumită zonă va avea mai multe oferte și va cunoaște mult mai bine zona în cauză decât o agenție care se ocupă cu imobile din tot Bucureștiul. Acum, că internetul a intrat în casele tuturor oamenilor, au apărut chiar și site-uri care intermediază vânzări și închirieri de apartamente și imobile în toată țara, nu doar într-un oraș. Ceea ce este ok, dar dacă te interesează niște apartamente Unirii, unde le-ai căuta în primul rând: pe un site cu sediul fizic în Buzău și care listează oferte din toată țara, sau pe site-ul unei agenții care se ocupă exclusiv cu zona Unirii, care te interesează pe tine? Este zic că varianta a doua este de preferat.

2. 10 ani de experiență imobiliară

Firmele sunt și ele conduse de oameni, iar oamenii vin în toate culorile și mărimile, ca să zic așa. Adică sunt de toate felurile. Că îți cumperi un telefon sau o tabletă de la niște țepari, nu-i așa o mare tragedie, că n-ai dat foarte mulți bani. Dar un apartament este o chestie serioasă, în care investești mulți ani din viața ta (că banii se fac în timp). Așadar, acolo vrei să mergi la sigur. Tocmai de aceea, este bine să alegi o agenție cu experiență, iar cea din linkul anterior are 10 ani în domeniu. Asta denotă seriozitate.

Un alt lucru la care trebuie să fii atent când cauți apartamente unirii și de fapt în orice zonă sunt samsarii. Aceștia se interpun între tine și o altă agenție (sau proprietar) și îți vând un apartament la suprapreț. O agenție serioasă, cu activitate de 10 ani și care vrea să ofere cele mai bune servicii pentru o anumită zonă, probabil va urmări să îți ofere apartamente și imobile la prima mână, fără să se încurce cu astfel de interpuși, având grijă ca tu să fii mulțumit de serviciile prestate și să o recomanzi mai departe altora. Pentru o astfel de agenție, renumele clădit în timp este mai important decât câștigul de moment, dar obținut în moduri nu tocmai etice.

3. Consiliere juridică de specialitate

Cumpărarea unui apartament, în Unirii sau oriunde în altă parte, implică o serie de proceduri legale și de acte. Hățișul lor poate fi chiar periculos pentru neofit, deoarece, dacă nu te pricepi, riști să cumperi un apartament cu diverse probleme sau fără acte complete, și tocmai de aceea apelarea la o agenție serioasă te scutește de această grijă, fără să mai dai bani la niște avocați sau specialiști. Mi-a plăcut faptul că cei de la această agenție au experiență juridică în domeniu și au chiar pe site o pagină cu informații utile, cum ar fi: actele necesare vânzării unui imobil, taxele și comisioanele aferente, verificarea actelor de proprietate, antecontractul, ba chiar și oficiile publice unde puteți face toate aceste acte, împreună cu orarul lor de funcționare.

4. Site accesibil, rapid și ușor de navigat

Când intri pe un site și citești o descriere plină de agramatisme, parcă ți se taie apetența pentru a-l folosi. De data asta, site-ul este curat, descrierile sunt frumoase și corecte, informațiile utile – fără a te îngropa în detalii neesențiale. Paginile se încarcă repede. Navigarea este simplă. Sus există o casetă de unde poți sorta apartamentele unirii după suprafață, număr de camere sau preț. În dreapta ai niște filtre utile, cu care poți afișa doar imobilele care te interesează. Una peste alta, o experiență pozitivă.

5. Evaluare gratuită a imobilului

Penultimul avantaj este util celor care vor să vândă un imobil în Unirii. Consultanții acestei agenții îți oferă în mod gratuit o evaluare completă a proprietății tale. Astfel știi exact cât valorează, care este prețul pieței (și a zonei) și cât să ceri pe ea.

6. Oferte exclusive

Trei pagini de oferte exclusive la capitolul vânzări apartamente unirii, și cred că acestea sunt oferte pe care nu le găsești în altă parte.

Și poate, dacă vă uitați pe site, o să mai găsiți avantaje, eu pe cele de mai sus le-am găsit la o primă răsfoire sumară. Sper să vă fie, măcar unora, de folos. Mai ales că nu te costă nimic să intri pe un site sau să-l adaugi la bookmarks.

Lasă un răspuns