Spam cu credite de nevoi personale

Spre sfârșitul lunii iunie am scris un articol pe Geek despre credite de nevoi personale în care, bineînțeles, am promovat o anumită firmă de împrumuturi (IFN). De-a lungul timpului s-au adunat la acel articol nu mai puțin de 11 comentarii de la oameni care toți vor să îți ofere credite. Acum, pe mine nu mă încurcă acele comentarii, deoarece blogul respectiv este setat în așa mod încât pe nick-urile comentatorilor nu se afișează niciun link, dar asta nu pare să-i deranjeze pe oamenii în cauză, care mi-au lăsat și două sau trei comentarii consecutive, iar unii și-au trecut în ele adresa de mail și datele de telefon.

credite

Serios, priviți de exemplu la comentariul unui tip care-și zice “auti” și care ne propune:

Propun serviciile mele de împrumut. Ofer un împrumut de orice fel cuprins între 5.000 și 2.000.000 de euro, la o rată constantă de 3.5%
Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut pe care doriți să îl contactați pentru mai multe informații. E-mail:
autidanial@gmail.com
telefon: (whatsapp) +33642907149

Pentru mine este evident că astfel de mesaje sunt trimise cel mai adesea de roboți se spam sau “indieni” plătiți cu un euro la suta de comentarii pe hectar, care așa speră să mai prindă niște clienți pentru afacerea lor de “împrumuturi” sau de scam. Voi ați lua bani de la astfel de indivizi sau firme dubioase? V-ați da măcar datele lor? Totuși, poate că ceva-ceva le iese, de vreme ce insistă și insistă și iar insistă. Partea cu adevărat interesantă este că articolul respectiv apare în Google pe pagina 12 la o căutare după credit nevoi personale (titlul lui). Cu toate acestea, oamenii intră și spamează.

Astfel că la momentul de față sunt într-o dilemă: să șterg cu totul aceste comentarii, sau să scriu un articol optimizat SEO pe Strânge Bani despre credite de nevoi personale și să îl aduc în primele pagini Google, pentru a atrage eventualii advertizeri de pe nișa asta. Voi ce ați face? În afară de a lua bani împrumut de la spamerii ăștia, evident. 🙂

Comments
  1. Si eu primesc zilnic, cred, astfel de comentarii cu oferte, dar toate vin din afara tarii, majoritatea insa traduse cu google translate. Nici nu stau sa le citesc, evident. Le sterg imediat.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: