Unde găsesc imprimante fiscale

Cu ceva timp în urmă, am fost să mă tund. Tipul la care am fost e un pensionar care și-a deschis o mică frizerie particulară, c-a zis că nu poate sta locului, trebuie să-și ocupe timpul cu ceva. Ei bine, avea o problemă, nu îi mergea imprimanta fiscală, așa că nu putea tipări bonuri. După un timp și-a rezolvat-o, ceea ce pentru el a fost ok, deoarece în orășelul meu de provincie toată lumea se cunoaște cu toată lumea, iar fiscul nu vine aproape niciodată în control la ăștia mici. În plus, forma lui de organizare implica plata unui impozit fix, indiferent de numărul de clienți. Dar dacă nu locuiești în orașul meu și ai o firmă cu cifra de afaceri variabilă, o astfel de defectare a unei imprimante fiscale te pune pe tușă, altfel riști să iei amenzi foarte mari. Așadar, unde găsești o imprimanta fiscala la prețuri rezonabile și care să nu se strice ușor?

imprimanta fiscala datecs fmp-10

Cea mai simplă metodă este să căutăm pe google. Poți da o căutare după imprimanta fiscalaimprimante fiscaleimprimante mobile sau imprimanta fiscala cu jurnal electronic, în funcție și de necesități. De exemplu, niște imprimante mobile îți sunt utile dacă ai o firmă de curierat, iar șoferii tăi trebuie să taie bon fiscal din mașină, pe rută. Cât privește imprimantele cu jurnal electronic, ele sunt aproape un must, de vreme ce, din câte înțeleg, din vara anului viitor toate trebuie să aibă jurnal, așa că vechile case de marcat vor trebui înlocuite cu modele noi. În sfârșit, o căutare rapidă pe Google mi-a întors, pe primul rezultat, site-ul OLX. Foarte bune, putem trece liniștiți peste, deoarece pe OLX se vând lucruri la mâna a doua, ceea ce este ok pentru chestii de amator dar nu și pentru investiții serioase, legate de firmă. Deja de la al doilea rezultat au început să apară lucruri utile, iar un nume care se repetă este imprimanta Datecs FP550T.

În pagina de căutare Google au apărut mai multe rezultate, de pe site-uri diverse, dar dacă vrei să cumperi o imprimantă Datec originală, de la mama ei de acasă, trebuie să intri pe www.datecs.ro. Acesta este site-ul oficial, iar eu zic următorul lucru: comanda imprimanta fiscala de pe datecs.ro dacă ea poartă sigla Datecs sau are numele FP550T sau FMP-10. Prima este o imprimantă fiabilă, cu viteză mare de tipărire și cutter automat, fiind utilizată în cadrul unor firme de peste 10 ani. Cum ziceam, am văzut-o și pe alte site-uri sau magazine online, ceea ce este firesc, dacă avem în vedere că Datecs are, numai la mine în județ, 8 distribuitori autorizați, dar site-ul din linkul anterior este sursa, prima mână, ca să zic așa. Al doilea model este o imprimantă mobilă. Cumpărând de pe datecs, ai avantajul unui produs bun, care-ți este trimis direct acasă, prin FanCurier, cu prețul de transport zero și cu posibilitatea de plată ramburs și chiar retur la 10 zile, dacă am citit bine informațiile de pe site. Dar există și alt avantaj: service-ul.

Datecs oferă service la imprimantele cumpărate de la ei, atât pe raza municipiului București, în mod direct, cât și prin firme partenere, la nivel național. Pentru asta, tot așa, trebuie să iei legătura cu ei și eventual să semnezi un contract de service. Sper ca aceste informații să-ți folosească.

Lasă un răspuns