Accesorii pentru pictorul din tine

În rândurile următoare o să-ți supun atenției un magazin online ce comercializează produse dintr-o nișă cu totul inedită: articole pentru pictori, fie profesioniști, fie amatori. Magazinul poate fi accesat la colorit.ro și este unul din puținele magazine dedicate acestei arte sau acestui hobby, care este pictura. Este și primul pe Google la căutări după culori acrilicepanza de pictura sau accesorii pictura pe panza.

accesorii de pictat

Așadar, să presupunem că vrei să-ți cultivi un hobby legat de pictură. Sunt multe ramuri grupate sub umbrela picturii, pe care le poți explora individual. Citeam la colorbliss pe blog1 că uneori îi vine cheful să coloreze cu niște creioane colorate, sau să mâzgălească pur și simplu. Alții vor să deseneze cu pensula, pe o pânză ca cea a unui pictor. Iar alții vor să facă grafitti-uri sau să scrie cu cărbune. Și lista e mult mai mare, o poți deduce din categoriile de pe colorit.ro. Pentru că site-ul acoperă, practic, toate aceste nevoi, de la instrumente de pictat până la accesorii pictura pe panza sau rășini și silicoane. Plus instrumente de sculptat, dar să nu ne ducem până acolo.

Și zic că este un magazin atât pentru profesioniști cât și pentru amatori deoarece pe pagina cu accesorii pictura pe panza am văzut, de exemplu, atât pânză pentru pictură (Rosa Talent) la 108 lei, cât și pânză pe șasiu la 8 lei. Sau pânză pentru pictură din in, la 130 de lei, versus pânză pe șasiu din in, la 19 lei. Există și alte materiale, ca bumbacul, pentru care poți opta. Nu știi care e diferența dintre ele? Găsești explicații chiar în pagina din link. Alături de alte accesorii pictură pe pânză, ca șasiu din brad, la 2 lei, sau diverse tipuri de cartoane, panzate sau grunduite, pentru pictură, la 2-5 lei. Și asta este doar pagina cu pânză pentru pictură, din subcategoria pânză și suporturi, din categoria pictură de pe site. Că există și categoria grafică, hobby sau meșteșug.

Așadar, mi-a plăcut site-ul, ideea lui și faptul că, dacă într-o zi te trezești brusc că te chinuie talentul și simți o nevoie viscerală de a-l exterioriza în diverse forme și culori, îți poți procura rapid, cu mai puțin de 100 de lei, printr-o simplă comandă online făcută din pat sau fotoliu, câteva instrumente de bază pentru ce tip de pictură ți se pune pata în acel moment, cu care să te apuci de lucru. Iar dacă observi că nu-i domeniul tău sau nu-ți plac instrumentele primite, le poți returna, în termen de 15 zile. Dacă, dimpotrivă, îți plac și mai comanzi, îți vor prinde bine punctele bonus primite la fiecare comandă. Tot puncte bonus primești și când îți faci cont pe site, când lași un comentariu în care-ți spui părerea despre un produs sau când aduci un prieten pe site. Punctele se pot converti, evident, în discounturi valorice la achiziția de noi produse. Care produse, dacă depășesc valoarea de 300 de lei, beneficiază de transport gratuit.

Eu aș recomanda acest site și celor care au copii, în special de vârste fragede. Deoarece e mai ieftin, mai frumos și mai sănătos să îi cultivi micuțului această pasiune, în loc să-i cumperi tablete și gadgeturi scumpe, în care să-și strice ochii toată ziua, devenind pe deasupra autist. Părerea mea, vorba lui Văcăroiu.


  1. https://mmnemosyne.wordpress.com/2017/12/30/focus/ 

Lasă un răspuns