Chiar a murit cavalerismul?

Se spune, mai nou, că virgulă cavalerismul a murit. Chiar așa să fie, oare? Într-adevăr, la o primă vedere, tinerii de astăzi sunt mai rebeli, și nu doar băieții, ci inclusiv fetele, care preferă abordări mai directe. Uneori cei doi trec foarte repede direct la sex, alteori, ca să o cucerești, ai nevoie de un cadou mai pragmatic, cum ar fi o cheie de la mașină. Gesturile romantice, ca dăruirea unui buchet cu flori, par rămase undeva departe, în amintirea părinților și bunicilor noștri. Și totuși, eu exact asta îți propun, să devii un romantic incurabil și să-i aduci într-o zi febleței, iubitei sau soției tale un buchet cu flori. Indiferent dacă crezi că are nevoie de el sau nu!
buchet trandafiri si lisianthus
Din punctul meu de vedere, niște buchete de flori sunt un cadou minunat în aproape orice circumstanță și pentru aproape orice relație, putând avea efecte nesperat de benefice chiar și asupra fetelor care spun că nu iubesc florile. Cunosc o astfel de fată – o prietenă virtuală. Susține că gestul de a rupe flori este unul crud, deoarece duce la moartea florilor respective, și se întreabă cum ar fi dacă florile și-ar dărui, una alteia, țepe cu capete de oameni în ele. De fapt, există chiar un curent de opinie pe tema asta, conform căruia cel mai frumos gest este să lași florile în pământ. Și totuși, aceeași fată menționa ulterior pe blog că într-o zi soțul ei s-a întors acasă cu două buchete de flori frumoase: unul pentru ea și celălalt pentru fetița lor. Gestul a surprins-o atât de mult și de plăcut, încât s-a înmuiat toată și i-a spus că e cel mai tare soț ever! 🙂

Iată, așadar, că chiar și cele mai aparent insensibile femei pot fi sensibilizate de oferirea unor buchete cu flori atent alese. Atenție, trebuie să fie atent alese, perfecte aș putea zice, pentru că dacă există o anumită dizarmonie între florile din buchet, sau câteva frunze ofilite, sau florile nu sunt proaspete etc, ea le va observa și gestul tău va avea un cu totul alt efect decât cel scontat. Dacă nu știi să le alegi singur, cumpara de aici buchete de flori și lasă-te pe mâna profesioniștilor, pentru că buchetele cu flori de la Maison d’Or sunt întotdeauna absolut superbe, lucru de care te vei convinge singur odată intrat pe site. Împachetarea, materialele, selecția de flori (care nu țin cont de anotimp, adică găsești flori de primăvară iarna) – toate par impecabile.

Se spune că în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie. Ei bine, în spatele fiecărei femei, indiferent cât de rece ar putea părea, se află un suflet iubitor și sensibil la frumos. Dacă ești într-o relație cu ea, sau speri la o astfel de relație, niște buchete de flori mirifice pot să constituie un gest absolut surprinzător și cuceritor, într-o lume tot mai materialistă și rece. O fi mort cavalerismul, dar care fată nu-și dorește, adânc în sinea ei, să fie curtată, cucerită și impresionată cu gesturi frumoase și tandre?

Lasă un răspuns