Trei calități ale unor pantofi de lux

Suntem la capitolul încălțăminte, mai precis încălțăminte de damă, iar în rândurile următoare o să-ți prezint trei calități pe care trebuie să le îndeplinească o pereche de bocanci, pantofi, cizme femei sau alte asemenea obiecte în care ne băgăm picioarele, la propriu 🙂 , pentru a putea fi considerate fie de lux, fie cu stil și personalitate.

bocanci de femei

Încălțămintea trebuie să fie din piele naturală

Indiferent cât de mulți vegani s-ar declara revoltați la gândul sacrificării bietelor animale, următorul fapt rămâne adevărat: evoluția a perfecționat, de-a lungul timpului, un organ cu rol de protecție la intemperiile din afară, iar acest organ este pielea. Omul încă nu a reușit să duplice elasticitatea și rezistența acesteia, așa încât cei mai frumoși pantofi, cele mai frumoase cizme femei au fost și sunt cele confecționate din piele naturală. Acesta este un adevăr faptic, indiferent de cum te poziționezi față de uciderea bietului crocodil din care s-au făcut cizmele sau geanta ta! 🙂 Pe scurt, orice altceva afară de piele este imitație și implicit de o calitate inferioară.

Calitatea înseamnă un preț mai mare

S-ar putea ca pantofii de lux pe care îi cumperi să nu aibă cel mai bun raport preț-calitate. Probabil cel mai bun raport preț-calitate îl vei obține cumpărând de la țiganii din piață cizme femei, bocanci sau pantofi cu 20-30 de lei perechea. Serios, am văzut, în provincie. Dar în mod cert, dacă vrei cea mai bună calitate posibilă, va trebui să bagi adânc mâna în buzunar. Sau să îl convingi pe partenerul tău să o facă! 🙂 Încălțămintea de firmă este făcută pentru oameni care nu se uită la bani și sunt dispuși să cheltuiască semnificativ mai mult, dar vor cel mai înalt standard de calitate. Prin urmare, dacă vrei să porți niște cizme după care să întoarcă toți bărbații privirile, nu este o strategie bună să vânezi promoții și oferte. Tu te-ai vinde „la promoție”, acceptând să fii „mai ieftină” decât te consideri în mod real? Tratează-ți cizmele așa cum te tratezi pe tine însăți și asta o să se reflecte în atitudinea ta exterioară și impactul asupra celorlalți.

Încălțămintea de lux se confecționează la comandă

Dacă trebuie să ajungi în capătul celălalt al orașului sau la câțiva km de locul în care te afli, ce preferi să iei: autobuzul sau taxiul? Evident, vei prefera un taxi, sau un bărbat care să te ducă la locul dorit. Adică, un transport personalizat. Acesta bate la orice oră transportul în comun, nu-i așa? Ei bine, în mod similar, dacă vrei cu adevărat niște bocanci sau cizme de lux, lucru de altfel valabil și pentru o haină, va trebui să le comanzi. Cizmele făcute manual, la comandă, după exact măsura ta, din materialele dorite de tine, având modelul, textura și culorile dorite de tine sunt singurele care îndeplinesc criteriul unicității, deoarece nu există altele la fel pe vreun raft sau în vreun picior. Sunt făcute special pentru tine, nu scoase în serie. Orice altă pereche de încălțăminte este pentru mase. Transport în comun. Da, costă mai mult să ți le iei la comandă. Ce să faci, la toți ni-i greu. Asta e principala caracteristică a luxului: costă!

Desigur, nu-i obligatoriu să bifezi toate aceste condiții pentru a-ți cumpăra ceva drăguț. Poți găsi lucruri minunate la un preț mic. Lucruri care să te pună în valoare și să arate foarte bine pe tine. Dar nu poți spune că sunt cu adevărat de lux și unice.

Lasă un răspuns