Tricouri polo de firmă

N-o să vă aburesc cu o introducere plictisitoare despre cum se îmbracă unii sau alții de lângă noi și o să trec direct la subiect: în articolul de față vreau să vă prezint un magazin online care vinde tricouri polo de firmă. Este vorba de eTopSport și poate fi accesat dând click pe linkul anterior.

tricou polo Emporio Armani

Primul lucru pe care îl observi când intri pe pagina din link sunt culorile frumoase și
eleganța acestor tricouri polo. Apoi, gama bogată de produse: 40 de tricouri polo pentru bărbați. Prețul este cam între 100 și 300 de lei, dar merită. Sigur, e mai mult decât la Decathlon, dar uitați-vă în stânga, la firmele producătoare: Adidas, Nike, Reebok, Armani! Niciun nume de care n-ați auzit până acum. Tricourile polo de pe eTopSport sunt de firmă. Cumpărând de la un astfel de magazin, ai cumva o garanție suplimentară a calității, atât din prisma fabricantului, cât și din cea a vânzătorului, care nu se complică cu produse de mâna a doua și nu face rabat de la calitate.

Sigur, impresia de seriozitate este întărită după ce răsfoiești și celelalte pagini ale site-ului. Pentru că în afară de tricourile polo, magazinul comercializează și alte obiecte vestimentare (hanorace, pantaloni, geci) plus o serie de pantofi și încălțăminte sport, iar toate sunt de firmă. Un tricou ieftin nu ține la transpirație, te irită, nu se spală foarte bine etc. Iar apoi e aspectul. Adică, mă rog, vedeți și singuri cam cum arată, de pe site.

Cred că există două categorii de oameni: cei care vânează cele mai ieftine haine și în general produse, dacă se poate second hand, și cei care se respectă și doresc să se trateze cu ceva frumos. Desigur, prețul ridicat este o iluzie, pentru că pe de o parte este acoperit de calitatea superioară și pe de alta un produs ieftin se degradează mult mai repede, așa că trebuie înlocuit. Nu degeaba există vorba aia cu nu-i scump ce-i scump, e scump ce-i ieftin. În sfârșit, dacă faceți parte din a doua categorie și vreți niște tricouri polo care să arate și să se simtă pe piele excelent, le puteți comanda și de aici. Încă n-am cumpărat nimic, dar prima impresie este foarte bună.

Un ultim pont, în loc de încheiere: deseori aceste magazine online îți dau posibilitatea să te abonezi la newsletter-ele lor. Unii evită să facă asta, pe motiv că nu vor să fie spamați. Sfatul meu este să vă faceți o adresă de mail separată, special pentru newsletter-e, și să vă abonați cu ea la toate magazinele interesante. Și astfel puteți fi la curent cu promoțiile care apar fără să primiți o grămadă de mesaje comerciale pe adresa voastră principală.

Lasă un răspuns