Ușa – oglinda casei tale

Când eram mic, blocul în care locuiam avea toate ușile de la intrare la fel, moștenire din vremea epocii ceaușiste. Ulterior, locatarii au început să-și aranjeze apartamentele și să-și cumpere uși mai frumoase, tot mai frumoase: uși din lemn, uși metalice, uși lăcuite, uși duble etc. Astăzi, nu știu dacă mai găsești un bloc care să nu aibă o ușă frumoasă și modernă, după cum nu știu dacă vei găsi două uși identice pe același palier sau chiar pe aceeași scară. Unii au început să se întreacă în a-și pune uși care mai de care mai frumoase și scumpe, ca expresie a faptului că au mai mulți bani. Cum ușa este punctul de intrare într-o casă și uneori singurul lucru pe care îl vezi în apartamentul unui necunoscut (sau chiar al unui vecin), cine știe, s-ar putea ca uși de lux să adăpostească interioare modeste. Dar indiferent cât de conservator ai fi și cât de puțin te-ar interesa opinia celorlalți cu privire la tine, odată intrat pe site-ul cu usi exterior la comanda din link, nu poți să nu-ți dorești măcar două-trei, dacă nu toate modelele de acolo!

usa exterior

Cel mai mult mi-a plăcut ușa din imaginea de mai sus. Cum să nu te îndrăgostești instantaneu de modelul modern și elegant, cu forme artistice și design stilizat, ca și de armonia de culori dintre ușă și perete? Dar Dumnezeule, sunt atâtea uși frumoase pe site-ul ăsta, încât aș comite o nedreptate față de celelalte să-mi aleg o favorită. De exemplu, este o ușă de exterior ce pare făcută din sticlă, dar reflectă lumina, ca o oglindă (adică nu vezi ce este înăuntru). Sau o ușă cu suprafața din furnir de fag. Sau alta cu decupaje din sticlă specială. Sunt făcute la comandă, așa că într-adevăr poți spune că te vei diferenția de toți ceilalți locatari nu doar din blocul tău, ci din toată lumea.

O chestie mișto e faptul că pe site există un configurator pe care îl poți folosi la designul propriei uși (deci pe care o vei comanda). Ai 8 pași în care poți seta tipul sau modelul de ușă, materialul, culoarea, mânerele, accesoriile, dimensiunile etc. La fiecare pas ai listate toate opțiunile disponibile în funcție de ce ai ales până atunci, iar în dreapta vezi cum arată ușa ta, până la momentul de față. Practic, te poți juca și poți da frâu liber creativității, creând un design care să se apropie foarte mult de acel model de ușă pe care îl visai și nu l-ai găsit nicăieri, sau, dimpotrivă, concepând un design cu totul nou, la care nici nu te gândeai, dar care te va cuceri.

Sigur, poți comanda și usi de interior din același loc. Ele sunt făcute tot la comandă, individual, și deci se pot adapta oricăror restricții sau pot respecta orice dimensiune. Nu contează cât de atipic este holul tău sau cum arată tocul în care vrei să o montezi, poți obține o ușă de interior superbă, care să se potrivească perfect și să fie creată special pentru tine, cu migala și atenția la detalii caracteristice acestei personalizări. Nu vă mai pun poze, puteți intra pe linkuri să vă clătiți ochii și singuri.

Presupun că nu sunt ieftine. Dar calitatea a costat dintotdeauna. Sau vreți o ieftineală? Pe de altă parte, înțeleg că băieții respectivi au o experiență de peste 10 ani în domeniu, iar ușile lor vin cu o garanție de 30 de ani. Așa că dacă vă gândeați să vă schimbați ușa aia de pe vremea lui Pazvante, iată, aveți acum o variantă care să-i lase pe vecini cu gura căscată de admirație. Cu plăcere.

Lasă un răspuns