Care este cel mai bun tratament de albire a dinților și cât costă el?

Oricine își dorește un zâmbet perfect și strălucitor, însă puțini sunt cei care se pot lăuda cu dinți albi în mod natural. De aceea, tratamentele pentru albirea dinților sunt unele dintre cele mai populare soluții stomatologice ale zilelor nostre, redând strălucirea a milioane de zâmbete anual.

albire dinti

În plus, odată cu noul aspect pe care tratamentul de albire a dinților îl conferă danturii, persoana care beneficiază de această procedură se bucură și de multă încredere în propriul zâmbet, are o stimă de sine crescută și scapă de orice complex avut din cauza problemelor inestetice ale discromiei dentare.

Ce este discromia dentară și care sunt factorii care influențează apariția ei?

Discromia dentară constă în modificarea culorii fiziologice a structurilor dentare și poate afecta un singur dinte sau un grup de dinți, chiar și întreaga arcadă.

Cu alte cuvinte, această afecțiune constă în colorarea dinților, iar factorii care influențează apariția acestei probleme inestetice se numără:

  • factorii genetici;
  • vârsta;
  • anumite deficiențe nutriționale;
  • consumul unor alimente precum cafeaua, ceaiul, sucurile colorate;
  • fumatul;
  • administrarea de tetraciclină sau alte antibiotice pentru o perioadă lungă de timp;
  • excesul de flour, care conduce la apariția flourozei (colorarea dinților în galben intens sau chiar în maro);
  • intoxicația cu fier;
  • tartrul în exces.

Cum scăpăm de discromia dentară?

În funcție de cât de grave sunt problemele de colorație apărute și de intensitatea nuanțelor, medicii stomatologi pot recomanda mai multe soluții care să combată discromia dentară (detartrajul și igienizarea profesională, microabraziunea etc.).

Niciuna dintre acestea, însă, nu este la fel de eficientă în obținerea acelui zâmbet perfect la care visează toată lumea precum albirea dentară.

Ce presupune tratamentul de albire a dinților?

Având în vedere popularitatea pe care albirea dinților a cunoscut-o în ultimii ani, în prezent clinicile stomatologice oferă mai multe tipuri de astfel de tratamente. Ca să te asiguri că alegi cea mai bună variantă este recomandat să apelezi la specialiști care lucrează cu tehnologii digitale complexe, obținând astfel garanția faptului că vei obține un zâmbet nu doar strălucitor, ci și sănătos, iar efectul dorit va fi unul de durată.

Dent Estet, spre exemplu, cea mai mare rețea de clinici stomatologice din România, utilizează proceduri de albire profesională a dinților printre care se numără inclusiv albirea dentară profesională cu lampa ZOOM POWER – numărul 1 pe piața aparatelor de albire profesională din America, fiind cel mai sigur, din punct de vedere al calității și eficienței, conform American Dental Association.

Tratamentul cu lampa ZOOM POWER oferă, în plus, și beneficiul unei durate reduse a procedurii (90 minute) și a obținerii imediate a efectelor dorite, acestea rezistând, mai apoi, între 1 și 3 ani.

Cât costă albirea dinților?

Costurile obținerii unui zâmbet mai alb variază, evident, în funcție de tipul de tratament ales, așadar pentru a ajunge la cel mai bun raport calitate-preț este bine să pui în balanță toate avantajele și beneficiile oferite de fiecare procedură în parte.

Nu uita, însă, nici de calitatea serviciilor oferite de clinica stomatologică la care apelezi, pentru că acestea au un rol extrem de important în obținerea rezultatelor pe care ți le dorești.

Așadar, ținând cont de toate aceste particularități, ca să îți faci o idee despre prețul unui tratament de albire a dinților te poți aștepta ca acesta să fie cuprins între 1000 lei și 1600 lei.

Comments
  1. Foarte bun articolul, multumesc pentru informatie.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: