Transport Germania: avion sau microbuz?

Când te gândești să mergi în altă țară, una din primele soluții care-ți vine în minte este, bineînțeles, avionul. Și totuși, în rândurile următoare o să vă prezint o modalitate de transport germania care folosește microbuzul. De ce aș prefera microbuzul față de avion? vă puteți întreba. Răspunsul, în rândurile de mai jos.

steag Germania

Avantajul principal al avionului este, desigur, timpul redus de călătorie. Dezavantajele sunt mai multe. În primul rând, prețul, care depinde de o mulțime de lucruri. De exemplu, dacă îți iei biletul cu 2-3 luni în avans te costă mai puțin, pe când dacă îl iei cu o săptămână înaintea călătoriei în Germania, dai o grămadă de bani. De ce? Că doar drumul este același. Transportul cu avionul a devenit un mijloc de a stoarce bani de la călători, care sunt tratați destul de urât, după părerea mea.

Era o vreme când știai că plătești un bilet de avion și ajungi la destinație lejer. În schimb, astăzi ai o mulțime de taxe și condiții. Condiții de bagaj, care trebuie să se încadreze în anumite limite, iar dacă le depășește, plătești. În avion tot ce consumi costă de câteva ori mai mult decât prețul normal și așa mai departe. Apoi, nu mai amintesc de neseriozitatea unor companii aeriene, care anulează diverse zboruri sau fac schimbări de ultimă oră. De exemplu, la începutul lunii curente, Blue Air, somată de directorul aeroportului Traian Vuia din Timișoara să-și plătească datoriile, a anunțat pe site-ul propriu de socializare că, în urma fricțiunilor cu conducerea aeroportului, va anula toate zborurile Timișoara-Iași-Cluj, cu efect imediat. Și atunci, nu mai bine folosești un mijloc de transport sigur, cum este cel oferit de https://www.zgr.ro sau alte companii similare?

Ca un mic disclaimer, personal nu am folosit niciodată serviciile celor de la ZGR Tour, dar asta pentru că nici n-aș fi avut cum, deoarece ei fac drumuri în Germania, țară în care eu nu am călătorit niciodată. Dar pentru cei care au de mers acolo, fie la muncă, fie în concediu, fie pentru a-și vedea rudele sau din alte motive, consider că informațiile următoare pot să vă prindă bine sau să vă fie de folos. Pentru că cei de la zgr transport germania se laudă cu prețuri mai mici decât concurența, ba chiar cu 60% mai mici, iar asta în condițiile în care transportul se realizează în condiții VIP, cu microbuze de ultimă generație! Evident că în aceste condiții, transportul spre Germania cu microbuzul devine o opțiune atractivă, surclasând-o pe cea cu avionul.

Și pentru că vorbeam de siguranța călătorilor, respectiv faptul că zborurile nu ar trebui anulate, cei de la zgr au plecări zilnice din România spre Germania (și, cred, de două ori pe săptămână din Germania în România). Adică, oferă siguranță și flexibilitate. În sfârșit, cireașa de pe tort o constituie faptul că te duc direct la destinație, nu te lasă cine știe pe unde, după care trebuie să te descurci tu să ajungi unde dorești. Lucru care înseamnă alți bani și timp economisit, că de la aeroport trebuie să iei un taxi, și cine știe cât te costă, și poate nu cunoști limba și nici harta Germaniei.

Cum ziceam, eu n-am fost niciodată în Germania, așa că rămâne să studiați și voi, dar, conform informațiilor găsite pe site, eu zic că tocmai v-am prezentat o metodă de transport în Germania în condiții e lux și la prețuri mici, care vă poate scuti de multe bătăi de cap și vă poate asigura liniștea de care aveți nevoie. Singurul dezavantaj ar fi durata ceva mai mare de timp (comparativ cu avionul).

Comments
  1. Ștefan

    Aveți grijă cu firma asta! Lasă de dorit! E doar reclamă! Sunt neserioși si neprofesionisti, microbuzul arata jalnic, nu îi mergea nici căldura k lumea . Trag de timp, merg pe rute ocolitoare, opresc unde vor șoferii, nu știi unde ești la un moment dat. Nu vă luați după poze.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: