Merita montajul de folie auto?

masina folie geamuri

Inca de la primele semne de sezon cald incep sa se inmulteasca si doritorii de folii auto. Pentru cei care se rezuma numai la ideea de a face masina mai inchisa la culoare, mai putin calduroasa din cauza soarelui, trebuie spus ca foliile auto indeplinesc multiple scopuri.

Desigur ca cel in cauza se va bucura de avantajele oferite de folie in conditiile in care respecta instructiunile de montaj. Acestea trebuie achizitionate de la furnizori de incredere si de pereferat din acelasi loc unde va avea loc si montajul. Adica un service autorizat de RAR sa ofere astfel de servicii. Si folia are nevoie sa fie din clasa celor autorizate.

Ce trebuie sa stii inainte de a alege sa cumperi pentru masina ta folie geamuri auto Suceava sau din orice oras esti – in egala masura iti vei da seama daca merita sau nu sa faci o astfel de investitie.

  • Stiai ca geamurile laterale trebuie sa aiba o transparenta de 70%? Oricat de priceput sofer esti, ai nevoie de vizibilitate. Asa spune legea, asta trebuie sa respecti, deci nu accepta altceva din partea celor care incearca sa vanda sub pretextul ieftin, bun si fara sa ai probleme.
  • Dupa montaj, nu este nevoie sa mergi la RAR pentru a declara noul aspect al geamurilor. Service-ul in cauza iti ofera dovada ca este licentiat de RAR sa faca astfel de lucrari, folia are si ea imprimata o serie, la vedere, deci nu mai este nevoie sa iei masuri pentru a fi in ordine.
  • Mai am nevoie de folie daca masina are aer conditionat? In astfel de cazuri avantajul de a avea folie pe geamuri este unul multiplicat. Asta inseamna ca se va pastra temperatura din interior la nivel scazut dupa bunul plac. Compresorul va fi mai putin solicitat, consumul va fi mai redus. Deci cu atat mai bine.
  • Exista si folii decorative de diferite nuante care infrumuseteaza aspectul. Acestea pot fi o nota de originalitate si intimitate. Ele au si un grad de elasticitate ce nu vor permite cioburilor sa patrunda in habitaclu, in cazul spargerii unui geam.
  • Foliile de protectie va pot proteja de hoti, intrucat spargerea chiar daca se produce, geamul nu poate fi scos cu usurinta.

Grija celor care au in gand de a opta pentru folii auto se refera si la rezistenta acestora, in timp. Sa nu se decoloreze, sa se zgarie etc. Cei care aplica astfel de folii iti vor acorda si o garantie, pentru un plus de incredere.

Cat despre timpul petrecut la service pentru a se realiza montajul, cei care au experienta vor sti sa munceasca eficient si in termen scurt. In 4, poate 5 ore vei avea geamurile cu folie montata. Desigur ca preturile difera, in functie de cate geamuri le doresti acoperite cu folie, ce tip de folie alegi etc.

Pentru ca producatorii de folii auto s-au bazat pe modele tot mai bune, la ora actuala astfel de produse nu sunt un moft, ci chiar un mod de a imbunatati starea masinii si confortul utilizatorului.

Lasă un răspuns