Premii in VIDEOCHAT

Chiar daca videochatul este considerat, inca, un subiect tabu in Romania, indraznesc sa vorbesc despre el. Si o fac pentru ca am ramas placut impresionat de o chestie: faptul ca exista premii in acest domeniu. Ca exista un „cel mai bun”, era de asteptat, pentru ca asa e in orice domeniu. Dar cine s-ar fi asteptat ca acest domeniu sa aiba concursuri nationale si internationale? Cine s-ar fi asteptat sa existe un juriu care delibereaza cine este cel mai bun, care stabileste niste reguli si care ofera premii adevarate modelelor…? Intr-adevar, eu nu. Dar asta nu inseamna ca ele nu exista.

premii charm group

Cel mai premiat studio de videochat are peste 30 de trofee in vitrina

Si nu orice premii, ci unele obtinute la concursuri internationale de renume ale acestei industrii. Vorbim aici despre Live Cam Awards, AW Summit, The European Summit si asa mai departe. Si daca tot am deschis subiectul cu „cel mai bun studio de videochat”, ei bine, toate drumurile duc la… Charm Group. Mai exact, toate premiile duc la Unirii, langa Baroul Bucuresti, adica unde se situeaza acest studio videochat: Charm Studios.

Cel mai nou premiu, „Aspiring Live Cam Model of the Year”, castigat in Portugalia

Cel mai nou premiu este adus de catre echipa Charm Group chiar din Portugalia, de la un summit care se afla la a5a editie: Live Cam Awards. Modelul care a obtinut acest premiu a avut concurente foarte puternice, aflate de cel putin 1 an in domeniu. „E in echipa noastra de aproape 7 luni si a fost extrem de ambitioasa inca de la inceput. Cu ajutorul team-leaderilor nostri, se poate orice, chiar si dupa 6 luni! Asa ca premiul asta da, este al ei, dar este obtinut cu ajutorul unei intregi echipe, care a stat in spatele ei!”, spune Madalina, PR Manager la Charm Group.

Asadar, daca sunteti pasionati de Oscaruri, Grammy sau Globurile de Aur, eu zic ca in scurt timp multi dintre voi veti urmari si Galele din industria LiveChat. Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

(articol de tip guest post)

Lasă un răspuns