Bucurestiul auriu – Angajare videochat bucuresti

Studii recente au intocmit o „harta salariala” a studentilor. Aflam din ea faptul ca 70% dintre studentii Romaniei se descurca in fiecare luna cu venituri nete care nu depasesc 500 lei. Restul, de 30% si-au gasit un job si se intretin singuri. Iar daca vorbim despre joburi oferite studentilor, un lucru este cert: acestea au un salariu entry-level, care, de cele mai multe ori este reprezentat de salariul mediu pe economie in Romania, asta in cazul in care este full-time. Oricat de mult si-ar dori sa lucreze, studentii spun ca nu o fac, din cauza lipsei de timp. Si asa a aparut „lucrez part-time”.

Charm Studios

Studentii isi cauta joburi part-time, fie ca este vorba despre lucrat in call-center, de impartit pliante sau de facut promotii. Iar daca vorbim strict despre reprezentantele sexului frumos, 2 din 10 fete spun ca s-au angajat la videochat. De ce tot mai multe studente isi indreapta atentia catre studiourile de videochat? Ei bine, motivul principal este reprezentat de partea financiara. Fetele lucreaza in program part-time si castiga, in medie, peste 1.500$ lunar.

Facultatile, niste fabrici de diplome!

Am fost si noi curiosi sa aflam cum arata ofertele de angajare in videochat. La o simpla cautare dupa cuvintele „angajare videochat Bucuresti”, in 0,44 secunde avem nici mai mult nici mai putin de 56 de mii de rezultate. Evident, primele dintre acestea sunt anunturi platite, urmate de cele mai populare dintre studiouri. Primul pe lista: Charm Studios, studio videochat Bucuresti cu 150 de modele fericite.

videochat

Cu ce se diferentiaza Charm Studios si de ce este acesta cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Ei bine, cand vine vorba despre cel mai bun studio de videochat, acesta trebuie musai sa indeplineasca niste conditii: sa lucreze 100% legal, sa ofere comisioane progresive si bonusuri in functie de performante. In plus, Charm Studios le ofera modelelor citybreak-uri lunar in destinatii alese de ele, oriunde in Europa.

Asadar, daca esti studenta in Bucuresti si iti doresti sa fii independenta financiar, dar sa ai timp sa mergi si la facultate, atunci videochatul pare a fi o solutie buna. Nu este o solutie pe termen lung, cu siguranta, insa multe dintre fetele care practica aceasta meserie isi strang bani suficienti incat sa isi deschida propria afacere si apoi renunta. Iar asta inseamna cam 2-3 ani.

(articol primit pe mail)

Comments
  1. Salariile oferite de majoritatea angajatorilor depasesc cu putin minimul pe economie. Un job in industria videochat-ului te ajuta sa iti platesti facultatea, sa iti platesti o chirie sau chiar sa iti iei o casa si sa te poti bucura de experiente noi in vacantele din Europa.

  2. Ethos

    Normal că după ce ți-ai luat o casă, cel mai mișto lucru pe care-l poți face este să pleci în alte țări! 😀

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: