Prejudecățile înseamnă bani

Cu toții știm că timpul înseamnă bani (pentru cei care pot să-l valorifice astfel), dar de prejudecăți știați? Știați că o ființă care are complexe și inhibiții erotice este inerent o ființă mai săracă? Atât la figurat, în sensul că îi lipsește o anumită dimensiune a vieții, că nu-și trăiește viața din plin, că este mai seacă și mai searbădă pe dinăuntru, cât și la propriu, în sensul că se privează singură de anumite modalități eficiente de a face bani. Cel puțin dacă este fată. Da, mi-am început articolul cu o serie de afirmații categorice, dar n-am cum s-o spun pe ocolite: sexul a vândut și o să continue să vândă întotdeauna. Așadar, se pune întrebarea: cum poți transforma sexul în bani fără să te murdărești sau să încalci un anumit cod de principii etice și morale pe care ți l-ai impus? Iar una dintre soluțiile la îndemâna aproape oricărei fete este videochatul.

videochat

La ora actuală, videochatul e o meserie foarte bănoasă, iar ca să o practici nu îți trebuie decât un minim de curaj, o doză de nonconformism, un aspect fizic plăcut și limba engleză la nivel mediu. Există în prezent o mulțime de agenții de videochat, unele oferind contract de muncă și forme legale. Câteva, cum este White Agency, au chiar site-uri web și pagini de Facebook cu o mulțime de fani, lucru care evident le conferă un plus de credibilitate, așa încât nu se mai poate pune problema că e un job dubios unde dai peste firme care cine știe ce fac cu tine sau peste traficanți de carne vie. Este un job ca oricare altul, unde lucrezi după un anumit program și ești plătită cu un venit fix plus comision. Iar sumele primite depășesc cu mult media pe economie de la noi.

Ce trebuie să faci ca să te angajezi la videochat? Concret, o fată care practică acest job va întreține discuții în fața unei camere web (chat video) cu diverși clienți (de regulă bărbați) din diverse țări ale lumii (de regulă altele decât România, pentru a-i proteja identitatea). Aceste discuții se tarifează, adică clientul de la capătul celălalt plătește o sumă de bani pe minut, iar o parte din această sumă îi revine fetei cu care întreține discuții, așa că e în interesul ei să-l facă să stea cât mai mult în povești. Sigur, de cele mai multe ori asta implică ca ea să se dezbrace (majoritatea clienților se masturbează în fața monitorului sau caută fete dezbrăcate) și aici apare componenta tabu de care vorbeam mai sus, legată de sex. Dar, odată depășite pudibonderiile, fata care practică videochatul va constata că a găsit o modalitate de a vinde sexul (pe bani grei) fără ca să se prostitueze sau să întrețină relații sexuale cu un necunoscut. Singurele relații sexuale care au loc în timpul videochatului sunt cele din imaginația (și eventual camera) interlocutorului. Fata joacă doar rolul de catalizator.

Cât se câștigă la un astfel de job? Ei bine, pe pagina cu angajari videochat de la White Agency se vehiculează sume între 1000 și 3000 de euro, lunar! Asta în condiții foarte bune, într-un studio modern, unde aflăm că fetele sunt tratate cu respect și se simt relaxate. Și că li se oferă cursuri de perfecționare, adică care să le învețe să-și pună în valoare mai bine calitățile și să câștige mai mult. Totul perfect legal, cu contrat semnat din prima zi. Iar fetele sunt încadrate la artiste-interprete, adică au un statut decent și în public. Cât de accesibil este un astfel de job? Păi, încă se fac angajări! Mai mult, se oferă cazare într-o zonă centrală din București pentru fetele care vin din provincie și n-au unde locui! Care job îți mai oferă așa ceva?

Sumarizând: cazare asigurată, venituri peste medie (chiar dacă le considerăm la jumătate, chiar dacă la început nu vei câștiga așa bine, tot e foarte mult), program degajat, forme legale, statut decent, discreție. Și nu-ți trebuie ani de studiu sau diplome de facultate. Singura calitate care totuși ți se cere este lipsa de prejudecăți. Cum spuneam și în titlu: prejudecățile înseamnă bani.

Lasă un răspuns