Soluții de luptat cu ploaia la evenimente în aer liber

E vară și suntem tentați să ne organizăm diferitele petreceri și evenimente din viața noastră în verde, în aer liber. Ceea ce e frumos, dar are micul și supărătorul inconvenient că ne pune la cheremul vremii. Iar vremea, după cum fără îndoială ați constatat și dvs, a fost foarte capricioasă în ultima perioadă. Am avut parte de unele săptămâni în care aproape că n-a existat zi fără ploaie. Cald, frumos, dar ploaie. Iar când n-a plouat, te bătea soarele în cap mai ceva ca în schița lui Caragiale. Și atunci, ce-i de făcut? Iată mai jos cea mai bună soluție de a ține stropii de apă la distanță:

Închirierea unor corturi

Serios, asta e cea mai bună, practică și totodată foarte simplă soluție: inchirieri corturi pentru evenimente. De ce închirieri? Păi pentru că o să aveți nevoie de niște corturi mari, suficient de largi cât să încapă mesele și oamenii sub ele. Și n-aveți acasă astfel de corturi. Din fericire, există locuri de unde le puteți închiria. Iar corturile sunt ușoare, prietenoase cu mediul și se pot transporta și respectiv monta în timp scurt și fără bătaie de cap, imunizându-vă împotriva capriciilor timpului probabil.

corturi evenimente

Partea inedită a corturilor pentru evenimente este că nu doar te apără de ploaie sau de razele fierbinți ale Soarelui, ci contribuie și la nota de ansamblu a evenimentului, dându-i un caracter insolit. De exemplu, este mult mai mișto să iei o cină romantică în prag de seară sub niște niște marquee-uri sau corturi Bell, alegerea dintre cele două depinzând de numărul de participanți și afinitățile proprii. Pentru o masă la prânz într-un spațiu întins se pot folosi niște corturi stretch, care pot acoperi o mare suprafață. Pentru un mic concert și efecte vizuale speciale sau proiecții multimedia, puteți alege niște corturi de tip Doom, în diverse culori. Și așa mai departe. Și așa mai departe până se lasă noaptea, dar și atunci puteți ilumina de exemplu corturile Pagoda cu niște proiectoare speciale. Apropo, aceste corturi sunt foarte versatile, le puteți întinde pe o suprafață mare, le puteți închide sau lăsa deschise, puteți crea “camere” separate de pereți despărțitori etc. Se pot preta inclusiv la prezentarea unor produse.

Din punctul meu de vedere, soluția închirierii unor corturi pentru evenimente poate fi folosită cu succes inclusiv la nunți. Aici s-ar putea dovedi chiar o soluție salvatoare, în condițiile în care majoritatea sălilor de nunți sunt rezervate pe luni de zile. Ar fi și ceva cu totul ieșit din comun, că aparent românii sunt tipicari și conservatori. Una peste alta, poate și mai ieftină. Adică, dacă tot e vară și frumos, de ce să plătim pentru a sta între patru pereți? Măcar să ne bucurăm de aerul curat de afară.

Lasă un răspuns