Cos de fum din inox

Dacă dai o căutare pe Google după cos de fum din inox și treci peste primele 2-3 rezultate (Dedeman, Emag etc), ajungi pe site-ul unei firme numită Secovent Group SRL. Firma vinde cos de fum din inox de producție proprie, adică făcut de ea. Personal îmi plac mai mult astfel de magazine decât cele arhi-cunoscute ca Emag, deoarece pe Emag își vând produsele o grămadă de firme care sunt sau nu sunt verificate foarte bine. Emag nu produce lucrurile pe care ți le cumperi de acolo și are interesul să vândă cât mai mult, așa că riști să cumperi produse nesatisfăcătoare, să ai probleme cu garanția etc.

cosuri de fum din inox

Avantaje unui cos de fum din inox direct de la furnizor

Avantajele cumpărării de la o firmă ca Secovent sunt evidente. După cum spuneam, vând produse de fabricație proprie. Ai garanția unui cos de fum din inox făcut chiar de cel care ți-l vinde, iar asta înseamnă că vânzătorul își cunoaște foarte bine produsul și îl poate comercializa la un preț corect. Mai departe, Secovent se ocupă doar cu cosuri de fum din inoxtubulatura ventilatie, hote de bucătării etc, și pentru că se ocupă exclusiv cu așa ceva premizele sunt că produsele lor vor avea o calitate superioară decât la un magazin generalist (la fel cum un medic de o anumită specialitate va fi mai bun la specialitatea respectivă decât unul generalist).

Caracteristicile unui cos de fum din inox de la Secovent

Dar până acum am vorbit generalități, așa că e timpul să trecem și la ceva concret. De pe pagina din primul link aflăm că un cos de fum din inox sau oțel inoxidabil este fabricat de ei la cele mai înalte standarde, iar comenzile de pe site beneficiază de transport gratuit. Instalația de evacuare, adică tubulatura de inox, este izolată cu vată bazaltică. Cosul de fum din inox este de asemenea protejat cu tablă galvanizată și are o rezistență foarte mare, fiind și etanș, datorită modului de proiecție și construcție. Evident, despre oțelul inoxidabil, cunoscut sub numele de inox, știm cu toții că nu ruginește și nu se corodează cu una cu două. În plus, un cos de fum din inox de la Secovent este și foarte ușor.

Alte produse, în afara cosurilor de fum din inox

În afară de cosurile de fum din inox, pe site mai găsim hote profesionale din inox pentru bucatarie, iar faptul că termenul inox se repetă este încă un semnal pozitiv cu privire la calitatea produselor lor, tubulatura ventilatie, pe care deja am menționat-o într-un paragraf anterior, și altele. Tot de pe site-ul lor aflăm informații utile despre cum se realizează o montare hota de bucatarie, lucru care atestă, încă o dată, faptul că se pricep la ceea ce fac, nu doar vând lucruri pe care nu le cunosc, cum fac alții. Deci, puteți intra pe site chiar și dacă aveți o hotă sau un cos de inox de la altcineva și nu știți cum să le montați, pentru că veți găsi informații utile.

Secovent Group SRL – Adresa: Bulevardul Basarabia, Nr. 177, Sector 3, Bucuresti

Lasă un răspuns