Prețul real la o spalatorie de haine in Bucuresti

Unul dintre principalele cusururi ale românului este lipsa educației financiare. Mai precis, modul în care își administrează banii și își setează scopurile adiacente lasă mult de dorit. De exemplu, cel mai adesea românii caută cele mai ieftine lucruri, fără să realizeze că orice lucru ieftin are anumite dezavantaje și, uneori, poate de cele mai multe ori, dând mai mulți bani obții un raport preț/calitate mai avantajos. În cele ce urmează o să exemplific teoria de mai sus în cazul spălării hainelor, și o să mă uit la prețurile de la o spalatorie haine in Bucuresti, respectiv cea din link.

masina de spalat haine

Celsius Cleaning, spalatorie haine in Bucuresti

Dar mai întâi, o scurtă prezentare. Celsius Cleaning este o spalatorie haine in Bucuresti care, după cum și numele îi spune, spală haine. Dar pe lângă haine, se mai ocupă cu spalatorie covoare Bucuresti, și vă las pe voi să citiți câte lucruri pe care nu le știați presupune spălarea și curățarea adecvată a unui covor, fie el gros sau subțire, sau cum se face o curatare mocheta bucuresti în mod profesionist. În cazul spălării covoarelor și mochetelor, au printre clienți restaurante și hoteluri, mai multe decât persoane fizice, așadar sunt serioși și fac o treabă de calitate.

Spalatorie haine in Bucuresti, cu apă sau chimică

Pe site există o pagină pentru comenzi online, unde se afișează și prețurile. Nu am găsit cât costă spălatul hainelor (și sincer nu am stat să analizez toate prețurile, că sunt multe, iar importantă e ideea de bază, nu detaliile), dar pe prima pagină sunt listate prețurile pentru curățarea sau spălarea chimică a hainelor. Care e diferența dintre o spalatorie haine in Bucuresti și o spalatorie chimica de haine in Bucuresti, vă puteți întreba? În ultimul caz, spălarea chimică presupune o curățare pe uscat, fără a băga materialul care trebuie spălat în apă. De ce? Pentru că unele materiale nu se împacă bine cu apa, intră la apă, se decolorează prea tare sau se strică etc. O spălătorie chimică va curăța hainele cu substanțe ce ajung în profunzime dar pe uscat, fără să ude țesătura și fără să fie nocive pentru om. La Celsius Cleaning le avem pe amândouă: și spălare normală, cu apă, și curățare chimică, pe uscat.

Spalatorie haine in Bucuresti – prețuri

La prețuri, vă dau un singur exemplu: curățarea și călcarea unui cearceaf costă 8 lei. Evident, voi o să trimiteți mai multe rufe la spălat, așa că prețul total fi mai mare, dar din acești 8 lei se scad următoarele:

  • Costul apei pe care o va folosi mașina voastră de spălat în timpul spălării.
  • Costul curentului electric pe care îl va folosi mașina voastră de spălat în timpul spălării.
  • Costul detergenților, al balsamului utilizat pentru spălare etc.
  • Costul uzurii pieselor mașinii de spălat.
  • Costul timpului pe care îl veți petrece spălând și uscând haine, în loc să faceți altceva.
  • Costul uzurii mai mari a hainelor spălate inadecvat, în regim de amator, care se vor decolora și vor trebui schimbate mai repede.

Iar la sfârșit, oricum nu veți obține calitatea unei spălări profesionale, pentru că nu sunteți experți în așa ceva, nu este domeniul vostru de activitate. Pe când la Celsius Cleaning, hainele voastre vor fi analizate atent, la nivel de țesătură, și spălate sau curățate pe categorii, uscate profesionist, în condiții optime. Și înțeleg că transportul pe raza capitalei este gratuit.

Cam asta e diferența dintre a face tu o muncă oarecare, cu rezultate mediocre, și totuși a nu ieși în mod semnificativ mai ieftin decât cazul în care angajezi niște profesioniști să facă munca respectivă, cu rezultate de excepție și cu mai mult timp liber rămas pentru tine. Iar acest lucru se poate extrapola și în alte domenii. Deci, cel puțin dacă vreți să contactați o spalatorie haine in Bucuresti, puteți apela la:

Celsius Cleaning SRL – Adresa: Bragadiru, Sos. Bucuresti-Alexandria nr. 544

Lasă un răspuns