Cum alegi lenjerii horeca pentru a fi la inaltimea asteptarilor clientilor

Dorinta de a beneficia de cele mai bune conditii de confort atunci cand cineva opteaza pentru servicii hoteliere este naturala, avand in vedere ca un pret va fi platit in acest sens. Chiar daca este numai pentru un scurt timp, cei ce trec pragul hotelurilor se vor orienta dupa cele care reusesc sa le asigure un nivel optim de curatenie si totodata de confort. De obicei cei mai multi se raporteaza la pretul unei camere pentru a determina nivelul de lux pe care respectivul loc ar putea sa il asigure. Nu intotdeauna insa fac alegerea potrivita pentru ca de multe ori conditiile lasa de dorit.

lenjerii hotel

Cand vine vorba despre alegerea de lenjerii horeca desigur ca exista anumite standarde la care acestea trebuie sa se ridice. Multi se orienteaza dupa numarul stelelor, crezand ca astfel vor nimeni bine. Nu in totalitate acestea dicteaza nivelul de comoditate resimtit. In orice caz, in calitate de hotelier ar trebui sa pui mare accent pe lenjeria din camere pentru ca in mare parte dupa acestea se orienteaza cei interesati de astfel de servicii.

Cui nu ii place lucrurile de calitate? Cu atat mai mult cineva care va plati pentru ea va avea pretentia sa o si primeasca pe scurta durata a sederii. Asadar, cum alegi seturile de lenjerii horeca pentru hotelul, pensiunea ta? Pentru a elimina orice risc de a primi plageri, nemultumiri si asa mai departe iata ce sa ai in vedere cand cauti lenjeriile.

Alege lenjeriile in functie de tipul unitatii. Gasesti in randurile de mai jos cateva recomandari de produse, pe care le poti comanda direct de la producator – pe lenjerii-hotel.ro.

  • Pentru pensiunile si hotelurile de 3 – 5 stele orienteaza-te dupa lenjerii din bumbac satinat, de preferat in gramaj de 130 -150 gr/mp
  • Pentru o camera de hotel clasica, poti opta pentru lenjerii din damasc, insa cu un gramaj de 140 – 190 gr/mp
  • Potrivite pentru unitatile hoteliere si pensiunile de 4 – 5 stele sunt lenjerii din damasc satinat, care au un gramaj de 125 – 145 gr/mp
  • Tot pentru hoteluri si pensiuni de 3 – 5 stele poti sa alegi lenjerii din percale, in gramaj de 118 gr/mp
  • Sunt o optiune pentru pensiuni si hoteluri in general lenjeriile din sifon, de 100 – 120 gr.

Cu siguranta ca ai experienta, hotelier fiind, vis a vis de asemenea alegerii. Stii cat este de important sa cumperi lenjeriile potrivite pentru ca le vei folosi pentru mult timp si totata reprezinta si o investitie destul de mare. Ai in vedere faptul ca nu orice tip de lenjerie se potriveste oricarui tip de unitate. Raporteaza-te la clasificarea de mai sus ca ceea ce cumperi sa se potriveasca unitatii tale. Referitor la culori, in general sunt preferate modelele albe, fara imprimeuri pentru ca ofera mai multa incredere celor ce iti pasesc pragul.

Desigur ca nu iti impune nimeni asta. Te poti orienta oricand si dupa modelele cu imprimeuri sau alte designeuri. Asigura-te ca alegi dimensiunile potrivite si ca le vei oferi oaspetilor conditiile la care se asteapta.

Lasă un răspuns