Ai loc mai mult pe hol sau în baie cu un cuier de perete personalizat

Holurile sunt în general mult mai greu de organizat, spațiul avut la dispoziție este destul de redus, mobilierul nu prea are cum să se încadreze în cei câțiva metri pătraţi.

Pentru hol sau holuri puteți alege însă un cuier de perete, cu ajutorul căruia să păstrați spațiul în ordine mult mai ușor. Cuierele de perete reprezintă un spațiu de depozitare cu o flexibilitate mare, designul lor se va încadra perfect în cel al holului, sunt rezistente și ușor de întreţinut.

În funcție de ce tip de cuier de perete căutați puteți opta pentru cele simple, pentru cele aplicate, pentru cuiere verticale sau alte zeci de modele puse la dispoziție de producători cu multă imaginaţie. Modelele de cuiere moderne sau cuiere aplicate pe perete au funcţionalitate extinsă, cu ele se poate ocupa cât mai mult spațiu pe verticală pentru optimizarea spațiului din holuri.

cuier de perete

La ce să fii atent când alegi un cuier de perete?

Unele tipuri de cuiere moderne sau cuiere aplicate pe perete au și mai multe funcții, în sensul că pot exista cuiere mai ample cu zone de agățat, dulap pentru rufe sau pantofar, băncuţe pentru încălţat. Practic poți avea un cuier perete vintage care să înlocuiască trei corpuri de mobilier, fără să ocupe prea mult loc pe holul și așa prea mic.

Orice cuier perete vintage este foarte bun și pentru mascarea unor zone pe care nu ai vrea să le vadă invitații, fire sau ţevi, scurgeri. În momentul în care te-ai hotărât că vrei un cuier nou pentru holuri trebuie să măsori bine zona unde va sta, este de prefarat să cauți cuiere la comandă, adaptate spațiului pe care îl ai la dispoziție. După ce știi dimensiunile ar fi bine să te hotărăşti la un tip de cuier.

Poți alege cuiere simple, de perete, care se îmbină perfect cu alte piese de mobilier pentru hol, cuiere aplicate pe perete, cu o formă deosebită care să ofere un plus de eleganţă holurilor. Pentru cei care își doresc să profite la maximum de această piesă de mobilier modern pot comand cuiere complete de perete, cu pantofar, cuier, dulap cu uși, băncuţă.

Pe înălțime cuierele se pot alege în așa fel încât să aibă mai multe niveluri cu banchetă și dulap suprapus pe un pantofar, de pildă. Per total cuierele din lemn de perete au o utilitate practică pronunţată, adaugă un plus de stil oricărui decor, au greutăţi reduse și se pot muta dintr-un loc în altul oricând doriți.

Cuiere moderne și cu un design deosebit găsești la NoRDA

NoRDA comercializează astfel de cuiere pentru holuri sau baie, are în oferta curentă modele jucăuşe și colorate, în stil nordic, minimalist, ideale pentru orice locuinţă. Cuierele sunt elegante, au un design deosebit, vă permit o organizare riguroasă a lucrurilor.

Confecţionate din lemn, metal, bambus sau alte materiale foarte rezistente, cuierele de la NoRDA au culori alese cu atenție, se pot personaliza dacă se fac la comandă, sunt disponibile și în variante pentru copii și pentru adulţi. Livrarea cuierelor comandate online de pe site-ul oficial este rapidă, transportul e gratuit la comenzi peste 300 ron, fiecare produs e ambalat corespunzător pentru transport cât mai sigur până la destinație.

Specialiştii NoRDA sunt mereu pregătiți în orice moment cu informații și detalii despre mobilierul comercializat pentru a vă ajuta să vă găsiți cuierele în stil nordic potrivite pentru hol sau baie.

Lasă un răspuns