Cât costă niște servicii de masaj erotic?

Venind în întâmpinarea curiozității unora dintre cititori, respectiv ai celor de sex masculin (pentru că, hai să recunoaștem, toți bărbații ne-am gândit cel puțin o dată cum ar fi dacă am participa la o ședință de masaj erotic), în cele ce urmează o să vă spun cât v-ar costa astăzi, în București, niște servicii masaj erotic de la un salon cunoscut de masaj. Este vorba despre Salonul Artemis, cu sediul în Piața Victoriei. De fapt nu-i mare secret, prețurile sunt luate chiar de pe site-ul lor, din pagina din linkul anterior.

fata sexy

Încep cu prețul cel mai mic: un masaj erotic topless de o oră te costă 200 de lei. Topless înseamnă că maseuza va fi la bustul gol, adică i se vor vedea sânii. Dacă vreți s-o vedeți complet goală, mai trebuie să puneți 50 de lei. O mică precizare: pe pagina din link nu scrie (în dreptul niciunui pachet) dacă masajul erotic este sau nu cu finalizare. Totuși, dacă mergeți la pagina Despre Noi, o să găsiți scris că fetele de la ei sunt testate medical înaintea angajării iar testele se repetă periodic. Concluziile le trageți singuri.

Continuând, un masaj erotic cu șampanie costă 300 de lei. N-o să citesc toate pachetele de masaj, că le găsiți afișate acolo. Spicuiesc doar câteva. Un masaj erotic cu duș asistat – tot 300 de lei. Asta înseamnă că fata va face duș cu voi și astfel vă puteți spăla unul pe altul pe spate, vă puteți mângâia și stimula reciproc etc. De asemenea, dacă cumva nu vreți să fiți văzut intrând în sediul lor, puteți comanda un masaj la hotel. Prețurile sunt doar cu 50 de lei mai mari. Maseuza se alege de către voi și puteți opta chiar pentru un masaj prelungit sau cu două maseuze. Există și rubrica de masaj vip, care nu se spune ce conține, trebuie să îi sunați pentru mai multe detalii.

Personal cred că majoritatea bărbaților care apelează la astfel de servicii de masaj erotic sunt afaceriști, figuri publice, șefi sau chiar politicieni, unii dintre ei prea în vârstă, prea ocupați sau prea cunoscuți pentru a încerca să-și găsească o nouă soție. Cred că sumele sunt relativ mici. Dacă te gândești bine, strict din punct de vedere al sexului, ca să duci o necunoscută în pat îți ia adeseori mai multe zile, timp în care trebuie s-o scoți în oraș de câteva ori cheltuind poate mai mulți bani cu ea, iar în final prestația s-ar putea să nu se ridice la același nivel ca al unei profesioniste. Iar la un salon de masaj ești și liber de orice obligație ulterioară. Da, știu, este aiurea să privești lucrurile strict sexual, fetele îmi vor imputa că mă gândesc numai la sex. 🙂

În sfârșit, cred că opțiunea unui masaj erotic cu finalizare poate fi o supapă de siguranță care să asigure continuitatea unor cupluri blazate, plafonate, la care viața sexuală nu mai e ce a fost odată dar care totuși nu vor să se rupă, din cauză că împart o locuință, au copii etc. Și, de ce nu, o experiență inedită și pentru orice bărbat, indiferent că are sau nu soție, iubită sau amantă, dacă vrea să experimenteze ceva nou. În fond, viața e făcută pentru a fi trăită, iar anii trecuți nu se întorc înapoi.

Comments
  1. Pare un pret ok….atat timp cat nu apelezi zilnic la aceste servicii.

  2. Recomanzi ceva ce-ai folosit, sau doar ce-ai fost platit sa recomanzi? Intreb si eu, ca nu ma doare gura. De fapt cred ca nu-i prima oara cind pun intrebarea asta la recenziile platite ….

  3. Ethos

    Recomand ceva ce m-ar tenta, dacă aș locui în București.

  4. Suna interesant dar sa nu afle nevasta :))

  5. Ethos

    Poate nu ești însurat. 🙂 Sau poate ești în căutare de nevastă, lol.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: