Unde găsești un avocat de drept penal in București

Dacă ai un necaz și te afli în căutarea unui avocat de drept penal in Bucuresti, îl poți găsi în paginile site-ului și blogului de pe avocatinpenal.ro. Subiectul unui avocat de drept penal in Bucuresti îi poate face pe unii să simtă un ușor fior pe șira spinării, deoarece ați observat cuvântul penal, nu-i așa? Spre deosebire de dreptul civil (unde ești tras la răspundere pentru că, de exemplu, nu ți-ai plătit rata la bancă sau ai făcut gălăgie la două noaptea și i-ai deranjat pe vecini) sau de dreptul familiei (care se ocupă de divorțuri și partaje), dreptul penal include actele antisociale sau infracțiunile. De exemplu, furtul sau tâlhăria, omorul, criminalitatea informatică etc. Nu, nu am avut niciodată de-a face cu așa ceva, Doamne ferește!, și deci n-am apelat niciodată la serviciile unui avocat de drept penal in Bucuresti. Iar criminalii și infractorii merită uneori să fie puși după gratii. Doar că nu fără un proces, cel puțin nu într-un stat de drept. Iar pentru a stabili gradul de vinovăție al unui acuzat, este nevoie de un proces. Iar în acel proces, acuzatul are nevoie de un avocat de drept penal care să-i apere drepturile.

justitie - drept penal

Ce poate face pentru tine un avocat de drept penal in Bucuresti

Știați că orice om de pe planeta asta și în particular orice român are drepturi? Și că există anumite legi care te protejează în anumite cazuri? Minorii, de exemplu, nu pot fi trași la răspundere în același mod ca adulții pentru faptele lor, deoarece se consideră că nu au discernământul necesar. Femeile nu pot primi detenție pe viață. Iar munca fără plată nu poate fi aplicată militarilor, femeilor, pensionarilor, invalizilor și minorilor. Am aflat de aceste lucruri din pagina de avocat online non-stop a aceluiași site. Și deja aveți încă un motiv pentru a apela la el (dacă din nefericire vă aflați în situația de a necesita serviciile unui avocat de drept penal in Bucuresti): faptul că pe site vă puteți informa gratuit despre anumite lucruri pe care nu le știați înainte. Evident, dacă vă aflați în situația asta puteți căuta și un forum, unde puteți pune întrebări (tot gratis) și primi o serie de răspunsuri de la diverși avocați. Aceste răspunsuri depind de experiența fiecărui avocat, așa că uneori puteți primi răspunsuri ușor diferite, deoarece deseori o problemă are mai multe soluții sau modalități de rezolvare. Și deci o puteți alege pe cea care vă convine cel mai mult. Un astfel de forum e o anticameră excelentă pentru cei care au nevoie de informații, deoarece îi poate ajuta să înțeleagă mai bine situația lor (din punct de vedere legal și juridic) precum și ce ar avea de făcut în continuare. Bineînțeles, în final tot veți fi nevoit să căutați un consultant juridic online in Bucuresti la preturi mici (ideal) și să discuți cu el față în față, dar o consultanță prealabilă gratuită, făcută posibilă prin intermediul internetului, nu are ce să strice și nu vă costă nimic.

Avocat de drept penal in Bucuresti: informații suplimentare

Nu știu cât costă un avocat de drept penal (indiferent de oraș) și sincer să fiu, sper să nu aflu niciodată, dar evident că site-ul menționat are și cabinet de avocatura in Bucuresti, așa că puteți apela la serviciile lui. Pentru că, în afară de faptul că orice om are, conform Constituției, anumite drepturi, există chiar cazuri în care diverși oameni sunt acuzați și condamnați pentru fapte pe care nu le-au făcut, în baza unor denunțuri false sau mincinoase, ori în baza unor probe administrate superficial de către procurori (și probabil ați auzit de anumite cazuri celebre, în care persoane ce au făcut închisoare ani de zile s-a dovedit apoi că sunt nevinovate, în baza unor noi probe ADN). Dincolo de asta, pentru că ne place să credem că trăim într-un stat de drept.

Lasă un răspuns