Închirieri auto în București la prețuri mici

Prețurile sunt mici, spun cei de la SC LAUR & LEO COMPANY SRL, deoarece firma monitorizează în permanență prețurile concurenței, făcându-și o datorie din a oferi calitate și confort cât mai mare la prețuri cât mai avantajoase. Iar site-ul de inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici este llcrentacar.ro.

BMW SUV

Închirieri auto în București la prețuri mici, pentru cei cu nevoi urgente

Nu știu dacă are rost să detaliez utilitatea unei mașini închiriate, dar o să încerc. În primul rând, poate că ai niște afaceri în capitală și deci trebuie să te deplasezi acolo, dar mașina personală îți este în service. Sau i-ai împrumutat-o cuiva. Sau, din diverse alte motive, nu o poți lua cu tine. Ce faci, odată ajuns în capitală? Simplu, apelezi la inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici. Evident, mijloacele de transport în comun sunt o soluție foarte ieftină, dar totodată foarte incomodă. Vei circula într-un mediu aglomerat, vei avea de oprit la fiecare stație, vei fi incomodat, îți va fi dificil cu bagajele. Dar, mai presus de toate, există riscul să nu ajungi la timp la întâlniri. Taxiul este o altă variantă ce rezolvă problemele de mai sus, dar este scump și cu toții cunoaștem reputația taximetriștilor bucureșteni. Prin urmare, mai ales dacă vrei să rămâi în București câteva zile, soluția ideală o reprezintă niște masini de inchiriat in Bucuresti ieftine. Care îți vor permite să te plimbi unde și când dorești tu, fără să depinzi de altcineva.

Cât despre prețuri, firma SC LAUR & LEO COMPANY SRL oferă servicii de inchirieri auto la costuri mici. De exemplu, un Fiat nou-nouț, cu kilometraj zero, te costă 23 de euro pe zi. Ceea ce zic eu că este foarte avantajos. Practic, apelând la inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici poți rezolva problema transportului fără să depinzi de mijloacele de transport și de taximetriști, în condiții optime și cu costuri reduse.

Detalii despre inchirieri auto în București la prețuri mici

Aceste servicii de inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici sunt utile celor care doresc o mașină pe o perioadă limitată, adică temporar, situație în care evident că nu vor dori să își cumpere o mașină nouă. Pe de altă parte, ele pot fi folosite și atunci când vă mutați în capitală dar pentru moment nu aveți bani să vă cumpărați o mașină nouă. Asta mai ales că în cazul cumpărării unei mașini personale probabil veți dori ca ea să fie cât mai bună și cât mai luxoasă, așa că prețul ei va fi foarte ridicat. În schimb, pe llcrentacar.ro puteți comanda o mașină buget, la prețuri începând de la 23 de euro pe zi, comodă, curată și în stare tehnică excelentă. Dar, dacă vreți ceva mai luxos, puteți opta și pentru un BMW sau un Mercedes, ori pentru un SUV cu tracțiune 4×4.

SC LAUR & LEO COMPANY SRL dispune de o flotă diversă de mașini, oferind inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici persoanelor cu vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani. Ca acte, aveți nevoie de un permis de conducere cu o vechime de cel puțin doi ani și de o carte de identitate sau de un pașaport. În plus, apropos de pașaport, aceeași firmă oferă inchirieri auto pentru aeroportul Otopeni, punându-vă la dispoziție mașini Uber la aeroport, care vă transportă în mod gratuit la sediul firmei, de unde puteți închiria rapid mașina dorită. Servirea este non-sop, 24/7, cu o taxă suplimentară pentru orele peste programul normal și pentru weekenduri. În sfârșit, firma poate să vă aducă mașina la locul stabilit de dvs, dacă doriți asta.

Lasă un răspuns