In videochat se poate munci si de acasa

In era moderna, munca la distanta, munca de acasa este o practica adesea intalnita. Se pare ca si unele studiouri de videochat permit o astfel de practica. In fond, acest lucru se adauga pe lista avantaje pe care domeniul le ofera doritoarelor. Videochat de acasa inseamna mai mult decat a lucra in intimitatea casei si a nu fi nevoite sa se deplaseze la studio.

model videochat

Modalitati de colaborare cu studio de vidochat, muncind de acasa

Primul gand este ca videochat de acasa presupune sa iti desfasori activitatea precum in studio, dar in camera special amenajata, acasa. In ceea ce priveste conceptul lansat de un studio din capitala, BeYou Studio, videochat de acasa inseamna mai mult de atat:

Lucrezi de acasa, in colaborare cu studioul

In acest fel ai sansa de a lucra precum un model din studio. Vei primi suport IT si nu numai, pentru ca decorul trebuie sa fie unul corespunzator. Practic vei avea parte de o colaborare cu studioul in cauza. Acestuia ii revine datoria de a retine si vira impozitele. Cu atat mai bine pentru tine, mai ales daca esti incepatoare.

Ai o oarecare independenta pentru faptul ca iti pui la punct camera, adaptand totul conform cu spatiul de care dispui la tine acasa. Dar pentru orice sfat in privinta acestuia si a bunei functionari a echipamentului, fii sigura ca vei primi sprijin.

O alta varianta presupune sa lucrezi de acasa investind pe cont propriu in absolut tot ce este necesar. Imagineaza-ti acest lucru ca pe o oportunitate de a fi propria ta sefa. Pentru ca este important sa faci lucrurile sa mearga, sa fie profitabil, vei avea nevoie de consiliere, de ajutor. Aici intervine studioul care dispune de aceasta resursa, de experienta pentru a te sfatui corespunzator.

Un loc de munca cu multiple posibilitati

Cele care sunt atrase de acest domeniu inteleg foarte bine ca videochatul este egal cu sume foarte mari de bani. Castigurile acestea sunt reale si nu au limita, in sensul in care pe masura ce modelul este implicat are sanse de a castiga tot mai mult.

Un astfel de job este vazut de asemenea ca o maniera de a evada din lumea puternic influentata de concepte invechite. De aici si parerile foarte impartite despre toleranta fata de domeniu. Putini stiu insa ca activitatea in sine este doar online, ca nimic nu trece de limita pe care o are fiecare model, ca acesta face ceea ce simte si isi doreste sa faca. Exista si o nisa speciala – de videochat non adult.

Studiourile permit conditii destul de flexibile, ceea ce nu poate decat sa incante pe doritoare. Posibilitatea de a lucra de acasa este doar o mica parte din ceea ce inseamna o oferta de job in domeniu – program flexibil, training asigurat si prin urmare nu este nevoie de experienta anterioara in domeniul acesta sau in oricare altul.

Pentru cele interesate, este bine de precizat ca studiourile poate ca au aceeasi activitate, insa se diferentiaza prin conditiile diferite, prin beneficiile pe care le ofera modelelor.

Comments
  1. Este foarte bun site-ul, multumesc mult pentru recomandare.

  2. Se poate munci si de acasa intr-adevar, dar nu se fac foarte multi bani. La studio e mult mai bine, mai ales fiindca ai parte de suportul echipei de IT, trainer specializat si colege cu care mai iesi la o tigara/ cafea.

  3. In perioada aceasta, un job in videochat iti ofera siguranta. Veniturile sunt sigure si in acest domeniu nu ai nevoie de experienta, doar de implicare in ceea ce faci.

  4. Multe persoane cauta sa lucreze de acasa pentru ca in acest fel ai mai mult timp pentru tine, iar in videochatul programul este destul de flexibil, pe langa faptul ca este un domeniu pe care il poti invata destul de simplu si care iti poate aduce castiguri substantiale.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: