Trei calități ale unei rochii de seară

E vară, e cald și fetele vor să iasă și ele, bineînțeles, la o terasă sau la o serată. Dar cu ce să se îmbrace, respectiv ce rochie de seară să își cumpere? Da, știu că sună a introducere tâmpită, dar ați văzut vreo fată care să fie mulțumită cu ce haine are? Tipul are 3-4 costume și-i sunt de ajuns, în timp ce fata are un dulap întreg, și veșnic se plânge că n-are cu ce să se îmbrace. 😀 Ei bine, fetelor, iată mai jos o listă cu 3 calități pe care ar trebui să le îndeplinească rochiile voastre de seară, astfel încât să faceți o impresie bună pentru noi, bărbații!

rochie alba

1. Rochia de seară ar trebui să nu ajungă până la glezne

Ok, există și excepții. Cu siguranță că avem modele de rochii de seară lungi și foarte elegante, roșii, negre sau albastre, care se pot purta la orice eveniment, oricât de select ar fi el. Dar dacă tot timpul vă îmbrăcați cu rochii până în pământ, mai ales vara, pe căldura asta, atunci o să intrăm la idei. O să ne gândim, poate, că sunteți inhibate. Și apoi, hai să recunoaștem: niște rochii de seară scurte au darul să vă pună în valoare picioarele frumoase, să vă dea un aspect foarte atrăgător și să ne capteze atenția. Așadar, dacă vreți să fiți în centrul atenției noastre, evitați rochiile foarte lungi, schimbându-le pe rochii de seară scurte!

2. Rochia de seară nu ar trebui să urce mult peste genunchi

Ok, din nou există excepții. Și din nou trebuie să nu fiu ipocrit și să recunosc că orice bărbat tânăr va fi magnetic atras de o rochie mini, care aproape că lasă să i se vadă fundul posesoarei. Doar că o astfel de rochie ne va atrage într-un anume mod. Adică fizic. Și vom fi, pe moment, dispuși să intrăm în vorbă cu respectiva, să-i lăsăm numărul nostru de telefon, s-o invităm undeva, poate chiar la noi acasă, în vederea unei aventuri toride de o noapte sau de o săptămână. Dar nu mai mult, pentru că atunci când vine vorba de relații serioase, ne dorim și noi o fată serioasă. Drept urmare, pentru a ne face să fim interesați de voi pe termen lung, pentru mai mult decât o aventură frugală, urmăriți ca rochia scurtă de seară pe care o purtați să fie, totuși, decentă.

3. Rochia de seară nu ar trebui să ascundă defecte

Există o anumită categorie de fete care își caută rochii de seară care să le ascundă defectele. De exemplu, unele fete mai plinuțe, care își caută rochii foarte largi, sperând că astfel nu li se vor mai vedea formele. Dragilor, să vă spun ceva: defectele oricum se observă. Nu există haină care să vă ascundă un defect, decât pentru voi, atunci când vă priviți în oglindă. Din punctul meu de vedere, este mult mai bine să alegeți niște rochii de seară scurte care să vă prindă cât mai bine, în locul unora foarte lungi și exagerat de largi, pentru că măcar în primul caz veți afișa o anumită încredere în voi, care pe noi ne va prinde. În plus, există bărbați care sunt atrași de femeile mai plinuțe (cunosc chiar eu câțiva), după cum există bărbați cărora le plac fetele cu sâni mai mici, așadar afinitățile noastre variază și ele foarte mult, așa că mai bine să vă alegeți niște rochii care să vă pună în evidență corpul, așa cum este el, arătând că totodată sunteți sigure pe voi, decât să încercați să vi-l ascundeți, complexate. Veți fi mai fericite și veți avea și mai multe șanse să găsiți pe cineva care să vă placă așa cum sunteți.

Acestea au fost, așadar, cele trei sfaturi (de la un bărbat) cu privire la rochii de seară, respectiv rochii de seară scurte, dar nici prea scurte, pe care să vi le alegeți astfel încât să deveniți punctul central de inters al petrecerii. Restul, adică culorile, modelul, materialul și croiala țin doar de bun gust. Mult succes și să fiți iubite!

Lasă un răspuns