Trei zile și trei nopți

În toate poveștile ni se spune că prințul, Greuceanu sau Făt-Frumos, după ce s-a luptat cu zmeul sau cu balaurul și l-a învins, a eliberat-o pe Ileana Cosânzeana din palatul acestuia și s-a căsătorit cu ea, iar nunta celor doi a durat trei zile și trei nopți. Nu știu dacă astăzi nunțile mai durează trei zile (uneori durează două, că se fac “pe înturnate”), dar uitându-mă peste pozele saloanelor de nuntă de la Seva Events m-aș hazarda să spun că în mod cert, ele sunt și astăzi nunți de basm.

casatorie

De fapt, conceptul nu este propriu celor de la Seva Events, dar ei sunt un bun exemplu. În aproape toate domeniile oamenii se mulțumesc cu ce-i mai ieftin și mai de proastă calitate. În schimb, de căsătorit te căsătorești (în cazul ideal) o singură dată în viață, așa că, atunci când o faci ar fi preferabil să alegi un salon care să arate cât mai bine și care să îți lase niște amintiri de vis.

Amplasate aproape de Ploiești și Buzău, saloanele de nunți de la Seva Events (că sunt două, unul mare și unul mic) sunt rupte, parcă, din poveștile cu Feți Frumoși. Au un design romantic cu accente retro, care poate suferi îmbunătățiri sau ajustări, după preferința dvs. Beneficiază de o parcare spațioasă. La cel mare văd ferestre pe toată lungimea peretelui, iar peisajul de afară este încântător. Lista poate continua. Raportat la aceste avantaje, prețul unui meniu, de circa 200 de lei, este foarte accesibil. Și, în fond, unde găsiți prețuri mai mici în afară de cantine?

Nici măcar nu mai detaliez faptul că o astfel de nuntă, într-o locație selectă, va stimula mesenii să contribuie și ei pe măsură, adică cu mai mulți bani, la casa de piatră a noului cuplu. Dar există o problemă: cât de ușor vă va fi să găsiți un astfel de salon liber pentru momentul ales de dvs? Aici e marea durere, pentru că astăzi foarte multe saloane pentru nunți (dacă nu toate) se ocupă și trebuie programate cu luni de zile în avans. Este adevărat că puteți prinde un loc mai repede dacă vă programați nunta într-o zi a săptămânii în loc de sâmbătă seara, dar atunci riscați să nu mai aveți “audiența” la fel de mare, majoritatea oamenilor fiind la serviciu. Una peste alta, deseori tinerii își programează nunta chiar și cu un an în avans.

Motiv din care aș putea spune că da, astăzi se pot face nunți ca în povești, în “castele” de basm, dar nu vor dura 3 zile și 3 nopți, ci,cel mai adesea… câteva luni!

Comments
  1. Multumesc mult pentru recomandari 😉

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: