Mozaicul in decorul interior al casei tale – sugestii de la Artbient.ro

O solutie de impact privind design-ul interior al locuintei este mozaicul, cu toate ca exista inca tendinta de a-l evita, pe fondul necunoasterii avantajelor sale. Te poti orienta spre acesta cu scop decorativ, pentru a conferi interiorului dorit o textura aparte, dar si o culoare deosebita. De ce sa nu te bucuri de optiunile pe care acest material le reprezinta cand constituie si o modalitate de a contura un decor modern al casei tale?

vitrina mozaic

Multe persoane privesc mozaicul ca o modalitate de a da incaperilor o nota vibranta si totodata relaxanta. Il au in vedere in bai, living, dar si in alte spatii din locuinta.

Daca iti doresti sa infrumusetezi aspectul casei tale intr-un mod inedit, atunci te invit sa descoperi mai multe despre mozaic si de ce este o solutie recomandata de specialistii Artbient.ro. Despre acestia vei afla mai multe accesand pagina lor, insa pe scurt sunt specialisti in lucrari de design interior, inclusiv in mozaic.

Care este cheia unui rezultat excelent cand decorezi cu mozaic?

Prin raportare la spatiul pe care urmeaza sa il amenajezi, este necesar sa ai in vedere un model care sa se potriveasca atat ca marime, cat si ca nuanta. Vei vedea ca rezultatul va fi astfel unul de impact.

Trebuie sa imbini partea distractiva cu responsabilitatea pe care o presupune o astfel de lucrare. Prin mozaic vei reusi o schimbare notabila in camera dorita.

  • Mozaicul in baie

Cand vine vorba despre decoratiunile cu mozaic, baia este camera in care se regaseste cel mai frecvent. Recomandarea expertilor Artbient.ro este de a interveni cu mozaic, spre exemplu, in jurul dusului sau in zona cazii, avand siguranta ca efectul va fi unul deosebit. Poti organiza adevarate sesiuni de terapie apoi, cu lumanari parfumate, plante frumos mirositoare daca iti plac. Practic iti poti contura propriul colt de spa in baia ta.

Mozaicul mai poate fi aplicat si pe peretii baii, de ce nu pe podeaua acesteia, insa de preferat ca nuantele sa fie mai tari, respectiv mai calme si nu intre. Depinde de tine si de cat de dinamica iti doresti sa fie textura acestuia.

  • Mozaicul in bucatarie

Cu siguranta ca acesta este un spatiu mereu disponibill pentru a aplica mozaic. Ai in vedere insertii ale acestui material deosebit si bucura-te de functionalitatea deplina a bucatariei tale. Ai avantajul ca nu va mai exista problema petelor de grasime pe perete, apa de la chiuveta nu se va prelinge.

Il poti aplica intre dulapurile suspendate si blat, pe peretele respectiv. Gandeste-te la modul placut estetic in care va arata acesta in combinatie cromatica cu mobila din bucatarie.

Specialistii Artbient.ro te pot ajuta sa gasesti solutiile potrivite privind aplicarea mozaicului in casa ta. Descopera servicile pe care acestia ti le pun la dispozitie, ce includ acestea si ce avantaje ai cand beneficiezi de ajutorul unei echipe cu experienta in design interior, implicit si in mozaic. Acestia te pot ghida in identificarea unui model si stil potrvit al mozaicului pe care sa il aplici in casa ta.

Lasă un răspuns