Vibratoare cu 20 de lei

Articolul de față se adresează cu precădere doamnelor și domnișoarelor, iar subiectul este mai delicat, pentru că voi vorbi despre… vibratoare sexuale. Aceste jucării generatoare de plăcere feminină sunt încă un tabu în societatea românească, și din punctul meu de vedere acest tabu ar trebui să înceteze – prejudecățile nu fac bine nimănui. Dar înainte de a explica de ce, pentru cele care ați intrat din Google atrase de titlu și vă grăbiți, pe site-ul din link găsiți o mulțime de vibratoare de toate tipurile, formele, culorile și mărimile, începând de la 19,90 de lei. Nu este glumă. Și acum, să vedem de ce n-ar trebui să ne fie jenă să le folosim! 🙂

vibrator

În primul rând, un vibrator este un dispozitiv care are mai mult sau mai puțin forma și dimensiunea unui penis și care vibrează. Ok, există și alte tipuri de vibratoare (de exemplu, și telefonul nostru poate vibra), dar eu acum mă refer la vibrator femei. Un vibrator femei este un dispozitiv care se introduce în vagin și care prin vibrațiile sale îi provoacă femeii plăcere și o poate aduce la orgasm. Este simplu de folosit, are una sau mai multe baterii, care de regulă se pot schimba. Este confecționat din materiale care să nu irite pielea și deci nu prezintă riscuri de sănătate.

Vibratorul este o jucărie sexuală. Iată mai jos câteva motive pentru care ar putea fi utilizat fără jenă, rețineri sau complexe de către doamne și domnișoare:

Un vibrator poate suplini lipsa partenerului

Dacă ești singură, adică dacă nu ai un partener, poți folosi vibratoare sexuale pentru a trăi și tu stări erotice plăcute și profunde. Acest lucru este indicat și din punct de vedere medical, lipsa activității sexuale putând duce chiar la anumite afecțiuni psihice și somatice. Deci, nu există niciun motiv să îți fie jenă sau rușine de vibratoare.

Un vibrator poate compensa deficitul partenerului

În general femeia are nevoie de 15-30 de minute pentru a ajunge la orgasm. Pe de altă parte, la ora actuală, deseori bărbații ejaculează la 3-5 minute de la începutul penetrării, ceea ce evident că duce la o stare de frustrare și neîmplinire pentru femeie. Soluția este ca bărbatul să-i facă femeii un preludiu mai lung, în care să o stimuleze oral și manual, dar dacă acest lucru totuși lipsește, femeia poate folosi un vibrator, fie înainte de actul sexual, pe post de preludiu, fie după, când soțul sau iubitul a adormit sau a plecat. 🙂 În acest mod nu va mai fi privată de plăcerea orgasmului. Apoi, există și cazuri de nepotriviri fizice, în care de exemplu bărbatul are penisul prea mic și nu-i poate oferi femeii plăcere. Un vibrator de dimensiuni mai mari rezolvă această problemă.

Un vibrator poate condimenta jocul sexual dintre cei doi

Chiar dacă actul sexual cu partenerul tău este satisfăcător, poți încerca să folosești vibratoare sexuale pur și simplu pentru a experimenta. Alegerea vibratorului se poate face astfel încât să-ți ofere senzații noi, pe care nu le trăiești de obicei cu partenerul tău. De exemplu, există vibratoare de diferite forme și mărimi care ating zone mai puțin accesibile în cursul unui act sexual obișnuit. Astfel, ai putea să fii interesată de un vibrator femei care masează punctul G sau ai putea studia oferta de vibratoare care stimulează atât pereții vaginali cât și clitorisul, simultan. Folosirea lor în timpul actului amoros cu partenerul tău implică însă o anumită deschidere și din partea lui, așa că vorbește cu el prima dată înainte să dai curs acestor planuri. 🙂

În concluzie, orice femeie se poate bucura de trăiri erotice normale și sănătoase, chiar dacă este într-o perioadă în care nu are partener, folosind niște vibratoare ieftine. Pe site-ul din link-ul de mai sus le poți comanda online și le primești acasă, prin curier. În general shoppingul online este mai comod și mai simplu decât cel clasic, deoarece nu trebuie să ne deplasăm până la magazin, primim produsul acasă, prin curier, și îl putem plăti ramburs. În cazul vibratoarelor avem încă un avantaj, respectiv păstrarea confidențialității. Curierul îți va livra un colet care probabil nici el nu știe ce conține, iar tu nu vei fi văzută de niciun cunoscut că ai intrat într-un sex shop din oraș.

Sigur, există și alte site-uri cu acest profil și poți da o căutare pe Google după vibrator pret, dar pe erotica.ro găsești circa 250 de modele, iar cele mai ieftine vibratoare încep, după cum spuneam, de la 20 de lei. Mai ieftin nu știu dacă există undeva.

Să fii iubită! 🙂

Lasă un răspuns