Șemineu pe gaz metan și natural pt case și apartamente la prețuri excelente

Titlul articolului, semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente, poate părea lung și exagerat, dar este formulat așa deoarece e greu să condensezi într-o singură propoziție multitudinea de variante și avantaje ale unui șemineu pe gaz. În rândurile de mai jos voi prezenta o parte din aceste avantaje, care poate nu sunt cunoscute de foarte multă lume. Articolul are la bază informațiile dintr-un site de profil, adică, bineînțeles, e vorba de un magazin online de semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente.

semineu pe gaz

În fond, ce este un semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente?

Un șemineu pe gaz este un șemineu asemănător șemineelor din vechime, pe care le vedem la unele case de la țară sau mai des în filme, în casele aristocraților din trecut, dar care înlocuiește tradiționalul combustibil bazat pe lemn cu unul mult mai simplu, mai eficient, mai confortabil și mai modern: gazul metan sau natural. Această precizare e importantă, deoarece de pe același site puteți comanda și cumpăra și alte tipuri de șeminee, care nu funcționează pe gaz, cum ar fi seminee electrice incorporabile deosebite pe colt si de perete in Bucuresti. Deci, un șemineu pe gaz, spre deosebire de unul electric sau pe lemne, poate fi racordat la rețeaua uzuală de gaz și este foarte avantajos din acest punct de vedere.

Avantajele unui semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente

La capitolul avantaje, lista e lungă. Încep cu multitudinea de modele de șeminee pe gaz, care pot fi adaptate oricărui stil, gust și exigență. Apoi, există șeminee pentru case după cum există șeminee pentru apartamente, iar ideea că dacă locuim la bloc nu ne putem monta unul este falsă. De asemenea, există șeminee pe gaz cu un design rustic, există modele de șeminee moderne și există șeminee clasice. Ele pot fi construite din șamotă, cărămidă sau fontă. Un semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente poate avea o superbă ușă din sticlă și poate fi placat cu marmură sau piatră naturală. Sticla poate fi un geam negru sau unul antireflexiv. De regulă, interior va avea niște imitații de vreascuri care să dea impresia că ard când acesta e pornit. Este limpede că investind în niște seminee rustice din piatra, caramida sau pe colt la preturi bune, vom fi în măsură să dăm camerelor în care le instalăm o notă aparte, șemineul fiind astăzi considerat o piesă decorativă de lux.

Totuși, aspectul nu este singurul punct forte al unui semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente. Eficiența termică poate fi, aflăm din paginile aceluiași site, la fel de mare ca cea a unei centrale termice sau chiar o poate depăși. Funcționând pe gaz, el nu are nevoie de coș de fum, ci doar de o evacuare concentrică, similară centralei. Și, spre deosebire de niște seminee pe lemne tip centrala sau normale la preturi excelente, șemineul pe gaz poate fi aprins cu o simplă apăsare de buton și comandat printr-o telecomandă, care îi poate regla inclusiv intensitatea flăcării. Iar sistemul de protecție prin ionizare cu care este dotat îi asigură o condiție optimă de ardere chiar și în lipsa oxigenului suficient. Last but not least, el poate fi montat într-un colț, la mijloc de perete sau chiar între doi pereți, în ultimul caz permițând o încălzire simultană a mai multor camere.

Dezavantaje ale unui semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente

Deși lista avantajelor este lungă, există și câteva dezavantaje. În primul rând, deși funcționează pe gaz, un astfel de șemineu este dependent de rețeaua electrică, el oprindu-se în cazul unei pene de curent. Acest lucru este necesar, deoarece în lipsa alimentării cu curent, arderea ar putea deveni necontrolată și periculoasă, ar putea apărea riscul asfixierii sau chiar al exploziei. Așadar, asigurați-vă că șemineul pe care îl comandați și cumpărați este foarte bine protejat din acest punct de vedere. În sfârșit, mai sus am tot repetat sintagma semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente, pe baza informațiilor care mi-au fost furnizate despre acest producător, dar trebuie precizat că chiar pe site-ul din linkuri scrie negru pe alb că prețul este mai ridicat decât în cazul unei centrale termice. Evident, asta vine la pachet cu beneficiile suplimentare menționate mai sus și cu faptul că veți comanda de la o firmă cu peste 10 ani experiență, care colaborează cu echipe de pietrari și sculptori și poate asigura totodată montarea șemineului cumpărat.

Personal nu cunoșteam aceste detalii despre șemineele pe gaz și le consider utile celor care se gândesc să-și achiziționeze unul și au bineînțeles banii și spațiul necesar, mai ales că acesta se poate amplasa, iată, și într-un apartament de bloc.

Comments
  1. Foarte bun site-ul. Multumesc mult pentru recomandare.

  2. Multumesc mult pentru recomandare!

  3. Multumesc pentru recomandari!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: