Caroserii auto online

În articolul de față țin să vă prezint încă un magazin de piese auto, respectiv Secco Center, care are două puncte de lucru în București, în Sectorul 2 și în Sectorul 3, dar asta nu prea contează, deoarece magazinul vă pune la dispoziție o platformă online puternică și rapidă, ca să puteți comanda piesa dorită oriunde v-ați afla, din confortul propriului vostru pat sau fotoliu, și vă livrează piesa comandată acasă, prin curier rapid. Doar că Secco Center nu comercializează orice piese auto, ci numai caroserii. Asta poate părea un minus, însă are și câteva avantaje importante, după cum vom vedea în rândurile ce urmează.

Ford Focus

Despre varianta unor piese auto online am mai scris. În general, ele sunt preferabile pieselor pe care vi le oferă mecanicii de la atelierul auto la care vă duceți mașina pentru reparații, și asta deoarece le puteți alege voi, la un preț decent, în timp ce mecanicul auto vi le dă la prețul cerut de el și nu prea aveți ce face. E plin netul de țepe pe care le iei când îți duci mașina în service, nu mai insist pe subiect. Dar de ce să alegi un magazin separat pentru anvelope, unul separat pentru caroserie, un altul pentru motoare șamd, în locul unui magazin de piese auto universale? N-ar fi mai simplu în varianta a doua? Răspunsul este specializarea.

De curiozitate, v-ați uitat pe un magazin de piese auto să vedeți câte articole există? Sunt atât de multe încât menținerea stocului devine o problemă serioasă. În schimb, un magazin specializat doar pe o categorie de produse va putea excela în acea direcție. Cei de la Secco Center vând doar elemente de caroserie auto și accesorii de caroserie auto, și fac asta din 2012. Timp în care au acumulat ceva experiență și și-au făcut o mulțime de relații, astfel încât se laudă cu furnizori de calitate și prețuri competitive. Asta se traduce practic în faptul că vă oferă atât caroserii originale cât și aftermarket de calitate.

Site-ul este de asemenea foarte bine organizat și ușor de navigat. Avem câteva opțiuni simple cate transformă folosirea site-ului într-o joacă de copil. De exemplu, să zicem că vrei să cauți produsul caroserie ford focus. Alegi de la primul meniu marca mașinii (Ford) sau dai click pe sigla grafică Ford de mai jos, alegi de la meniul 2 modelul Focus și apoi alegi de la meniul 3 anul sau perioada fabricației, și ai ajuns automat pe pagina din link. Acolo te așteaptă peste 200 de accesorii și elemente de caroserie pentru Ford Focus. Vă spuneam mai sus de numărul mare de piese auto, iată numai pentru caroserie ford focus câte articole avem. În stânga există o posibilitate de sortare și mai fină a lor, pe subcategorii: bară față, bara spate, faruri, oglindă, scut motor (avem și elemente de protecție, ele țin tot de caroserie) șamd.

Dacă nu găsiți produsul care vă interesează, adică caroseria, puteți suna la call center pentru o comandă telefonică. Comanda se livrează prin curier rapid, așa că o primiți acasă. Dacă valoarea comenzii depășește 1000 de lei, transportul este gratuit. Acestea fiind spuse, vă doresc o mașină cu un aspect cât mai frumos și drum întins!

Comments
  1. Draguta postare! Dacă sunteți în căutarea piese auto mai multe informații vă rugăm să vizitați la Altgrad auto.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: