O gamă nouă de parfumuri orientale

Mai avem o lună și intrăm în anotimpul rece. Cred că sărbătorile de iarnă sunt cel mai așteptat moment al anului, dar ele vin și cu o mică inconveniență. Te-ai gândit că trebuie să-i faci un cadou iubitei tale? Sau amantei. 🙂 Și stai, că nu unul: trebuie să-i faci mai multe. Cadou de Moș Nicolae, cadou de Crăciun, cadou de revelion. O grămadă de cadouri. Și toate trebuie să fie scumpe, că na, cum ne arătăm prețuirea pentru ele? Cum le spunem că sunt cele mai importante (și cheltuitoare) persoane din viața noastră? Deci nu poți să-i ceva ieftin, numai ca să te scapi de obligație. Trebuie ceva cu care s-o impresionezi. Ei bine, ai putea să-i iei un parfum arăbesc.

dansatoare araba

Există un magazin online care vinde diverse parfumuri arabesti, de lux spun ei, cele mai bune branduri din Emiratele Arabe, la prețuri competitive. Sub 100 de lei, am văzut începând de la 69. Suficient de scumpe cât să nu dea senzația de ieftin și să o mulțumească pe partenera ta de viață, oferindu-ți în același timp garanția că sunt de calitate, și suficient de accesibile cât să ți le poți permite lejer. Lista ingredientelor vorbește de la sine și atestă calitatea lor: vanilie, mosc, ambră, santal etc. Pe site sunt multe sortimente, am văzut și parfumuri arăbești pentru bărbați, iar ingredientele diferă considerabil între două produse, deci fiecare are mirosul lui specific.

Un astfel de parfum, cu totul diferit de mărcile noastre locale – atât cele românești cât și cele din reclamele televizate -, ar constitui un cadou foarte original și neașteptat. Ori în general femeilor le plac surprizele, așa că bifezi un mare punct la capitolul satisfacție garantată. Cred că ele pot constitui un cadou ideal și pentru cazul invers, atunci când tu ești genul de idealist care ai face orice pentru ea în timp ce ea, fată realistă și pragmatică, îți spune că nu vrea să-i cumperi lucruri scumpe, pentru că trebuie să economisiți bani. Problema cu chestia asta e că orice fată care-ți spune să nu-i cumperi lucruri scumpe, oricât de realistă ar fi, și-ar dori totuși, undeva în sinea ei, să îți permiți să-i cumperi lucruri de lux. Un astfel de parfum arăbesc poate fi o surpriză plăcută cu care s-o răsfeți fără să dai o gaură în bugetul vostru.

E interesant să te gândești la istoricul parfumeriei orientale. Noi avem impresia asta despre femeia arabă că este tratată de sus, că nu i se acordă drepturi, că își acoperă capul și merge în urma bărbatului, că nu are voie să comenteze în fața lui etc. Cumva, că este o lume de barbari. În același timp, suprapusă peste această lume se află o magie a senzualității orientale, a legendelor din cele o mie și una de nopți, a haremurilor de femei care erau inițiate în arta masajului și a erotismului. Un univers care te așteaptă să-i treci pragul, prin intermediul acestor parfumuri arăbești de lux.

Comments
  1. Foarte bune parfumurile

  2. Excelent site-ul, multumesc pentru recomandare.

  3. Au parfumuri foarte bune. Multumesc mult pentru recomandari.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: