Unde mai găsim paltoane de bărbați?

Magazinele vestimentare au fost invadate de haine moderne, doar că modern nu înseamnă întotdeauna și optim sau ideal. Moda este deseori apanajul maselor, adică al mediocrității. Spunea cineva că a căutat într-o primăvară un pardesiu frumos în practic toate magazinele din oraș și n-a găsit decât geci și jachete, pentru că asta se poartă acum, atât primăvara cât și toamna sau iarna. Totuși, dacă noi, ca bărbați, vrem să ne distanțăm de moda tineretului și, pentru că vine iarna, să ne cumpărăm un palton confortabil și elegant, de unde îl luăm? Răspunsul este că de la magazinele online.

palton barbati

Pe internet găsim o gama variata de paltoane barbatesti care trec cu brio orice scrutin sau test de eleganță și rafinament, la prețuri, sigur, care le reflectă calitatea. Dar dacă pui preț pe modul cum te îmbraci și pe propria ta persoană, atunci nu vei face rabat de la calitatea, confortul și stilul pe care ți-l oferă un palton bărbătesc de lux. De exemplu, paltonul din imaginea de mai sus este confecționat din blană de miel merinos. Datorită lungimii acestuia, protejează foarte bine corpul de temperaturile joase ale anotimpului rece, care e adevărat că încă nu s-au făcut simțite, dar de care probabil că nu vom scăpa. Rândul dublu de nasturi și buzunarele laterale îi conferă un aer modern și rafinat, care îi va face pe ceilalți să întoarcă privirile după tine.

Sigur, un astfel de palton va costa deseori (peste) 1500 de lei, dar vorbim de haine pentru bărbați care se respectă și care au bani. Un astfel de bărbat nu va urmări să facă economii ci să-și folosească banii pe care deja îi deține și să își trăiască viața într-un mod cât mai plăcut și stilat, deoarece îți permite. Banii nu au niciun sens dacă sunt strânși la ciorap pentru posteritate, ei devin utili în momentul în care sunt schimbați pentru lucruri de calitate, de care să te înconjori. Dacă, totuși, situația bugetară nu vă permite, tot pe internet puteți găsi o gama variata de paltoane barbatesti la prețuri mult mai mici și importate din alte țări decât, să zicem, Austria sau Italia.

Una dintre părțile foarte bune ale internetului (care acum se află în casele tuturor, deși nu este folosit la adevărata lui capacitate) este că îți permite să te îmbraci cum vrei tu, și cu haine sau în cazul de nostru paltoane barbatesti care nu există în magazinele din orașul tău, și cu haine sau paltoane bărbătești mai ieftine decât cele din orașul tău, în funcție de preferințe, pentru că îți aduce toate magazinele din toate orașele țării la un click distanță. Preconcepția că nu poți încerca hainele înainte și deci că vei nimeri un model care nu ți se potrivește este în bună măsură nefondată, deoarece aceste magazine își sortează hainele foarte bine pe mărimi și multe îți oferă posibilitatea de retur sau de schimbare, așa că în aceste condiții nu pot spune decât că este un lucru trist că românii sunt cam pe ultimele locuri în Europa la cumpărături online.

Lasă un răspuns