Ce este biletul zilei fotbal?

N-am jucat niciodată la biletul zilei fotbal. De fapt, n-am jucat niciodată la case de pariuri online, adică la pariuri sportive. Nici fotbal, nici tenis, nici vreun alt sport, deși la noi în țară cei mai mulți optează pentru fotbal (normal, nu?). Nu știu dacă o voi face pe viitor, în principal din lipsă de timp și de preocupare (aveam un verișor foarte interesat de biletul zilei fotbal și de pariuri online, urmărea chiar și meciurile din campionatul intern, pe mine nu mă interesează). Dar dacă vrei să pariezi online și ai ceva materie cenușie între urechi, eu zic că este loc de făcut niște bani.

pariuri sportive

Ce este biletul zilei fotbal

Pe scurt, că nu vreau să intru în detalii pe care nici eu nu le cunosc chiar foarte bine și doar teoretic, biletul zilei fotbal este un bilet pe care îl joci la casele de pariuri online încercând să îți mărești câștigurile. Acest bilet poți să îl alcătuiești la primele ore ale dimineții și cuprinde principalele evenimente sportive din acea zi, pe care tu poți paria.

Ca parior începător, vei fi tentat evident să pariezi bilete cu cotă mare. Cota îți dă câștigul pe care îl vei obține dacă pariul tău se îndeplinește. De exemplu, un rezultat cu cota 2 îți aduce dublul sumei pariate, în timp ce un rezultat cu cota 8 îți aduce de 8 ori mai mult decât suma investită. Cotele sunt calculate de către casele de pariuri și tu poți alege ce pariu vrei, uitându-te la cota lui. Evident, începătorii vor fi tentați să aleagă pariuri cu cote cât mai mari pentru a câștiga cât mai mult. Problema este că aceste cote sunt invers proporționale cu șansele ca acel rezultat să se adeverească. De exemplu, dacă joacă echipa A cu echipa B și echipa A este foarte bună iar echipa B este foarte slabă, cota pentru victoria echipei A va fi mică în timp ce cota pentru victoria echipei B va fi mare. Dacă câștigă B și ai pariat pe ea te-ai scos, dar șansele să câștige B sunt foarte mici, așadar cel mai probabil vei pierde. Șansele să câștige A sunt mult mai mari, dar banii pe care îi obții pariind pe A sunt puțini și deci neatractivi.

Aici intervine biletul zilei fotbal. Îți poți construi un astfel de bilet adăugând în el mai multe rezultate sau pariuri din meciurile zilei respective, cu cote mici: 1.2, 1.3, 1.3 etc. Ca să câștigi, trebuie ca toate rezultatele să se adeverească, dar dacă sunt cu cote mici au șanse mari de îndeplinire. În plus, ai o mare flexibilitate în alegerea pariurilor. De exemplu, poți paria că în meciul dintre A și B echipa A va câștiga și în meciul dintre X și Y se va înscrie un gol. Sau poți juca la număr de goluri. Ai mai multe variante și le poți combina. Dacă ești atent în alegerea lor, poți câștiga, iar cotele de pe bilet se vor înmulți. În exemplul de mai sus, cota totală a biletului cu cele trei cote 1.2, 1.3 și 1.3 va fi de 2. Un alt avantaj este că poți paria pe sume mici, cum ar fi 10 lei. Jucând zi de zi biletul zilei fotbal cu atenție, la sfârșit de lună poți ieși pe plus. Așadar, biletul zilei fotbal este o excelentă modalitate de auto-disciplină, investiție inteligentă în pariuri sportive online și totodată o cale de a căpăta experiență fără prea mari riscuri.

Dar de ce ai juca un astfel de bilet la case de pariuri online, în loc să alegi varianta clasică, cu mersul la o agenție stradală?

Biletul zilei fotbal poate fi jucat doar online

La ora actuală, există două posibilități de a face pariuri sportive: la agențiile stradale (metoda veche) și la case de pariuri online (metoda nouă). Casele de pariuri online oferă multiple avantaje față de agențiile stradale (unele firme mari au și agenții stradale, și platforme online). La o agenție online poți paria pe biletul zilei fotbal. După ce îți faci cont, de obicei vei primi un bonus. Acest bonus poate să difere de la casă la casă și să implice anumite condiții, de exemplu ți se dublează prima depunere până la un plafon,  bonusul fiind inexistent la agențiile stradale. Apoi, la casele de pariuri online ai mai multe opțiuni decât la o agenție stradală, deci o flexibilitate sporită. Cotele sunt de regulă mai mari în online. Poți să îți faci conturi la mai multe case de pariuri online, lucru care îi avantajează mai ales pe pariorii experimentați (de exemplu în găsirea unor pariuri sigure, adică care îți aduc câștig 100%, exploatând diferențele de cotă dintre mai multe case de pariuri; nu intru acum în detalii). Iar dacă nu ai încă experiență, poți apela la secțiunea cu ponturi pariuri azi, beneficiind de o serie de statistici, analize, predicții, scheme de joc etc, de care poți beneficia uneori gratuit și care sunt absolut legitime (sigur, trebuie să te ferești de țepe, deci mai ales la început nu da bani pe așa ceva!) și te pot ajuta să te auto-perfecționezi și să înveți. Evident că niciun pont nu este 100% sigur, dar ele sunt de natură să compenseze lipsa ta de timp sau de informare în domeniu și să îți prezinte situația la zi a stării echipelor, istoricul lor, lotul de jucători, clasamentul în competiție etc, chestiuni de care poți ține cont atunci când alegi pe cine și cum să plasezi un pariu.

Clar că mulți pariori începători se vor băga necalculat și vor pierde o grămadă de bani, pariind, de exemplu, pe echipa favorită, deși ea nu are cele mai bune șanse. Dar tocmai ăsta e motivul pentru care e loc de câștigat bani aici. Pentru că pariurile sportive nu sunt un joc de zaruri. Implică și o doză de noroc, dar nu e ceva pur aleator. Doi jucători pariază și cel care are dreptate câștigă. Adică, cel care a cântărit mai bine lucrurile. Și dacă ne uităm la nivelul de prostie a maselor de microbiști români, o persoană care se pricepe puțin la matematică și are timp să se implice în așa ceva poate, în scurt timp, să facă predicții mult mai bune decât aceștia și să le ia banii.

Lasă un răspuns