Cristici nu e gras

M-a amuzat un articol recent de pe blogul lui Zoso. Titlul este despre fotografie, dar eu cred că în subtext avem altceva. Dacă nu știți, de o vreme încoace pe blogul lui Zoso au început să posteze mai mulți autori, pe diverse teme și cu diverse stiluri/personalități. Lucrul ăsta e bun pentru blog, deoarece creează conținut mai mult și mai diversificat. Ei bine, printre autori este și un tip Cristici.

burta - grasime

N-am urmărit în detaliu tot ce-a postat Cristici, dar în general scrie lucruri echilibrate, de bun simț, cu un vibe pozitiv. Chestii constructive, cum ar fi articole pe tema reciclării. Sau informative, care contribuie la cultura ta generală. Și întrebări pertinente. Nu zic că întotdeauna sunt de acord cu ce scrie, dar omul este “citibil”. Ei bine, la un moment dat cred că s-a iscat o polemică între el și un alt autor de la Zoso, pe nume fluture. Nu am prins momentul exact sau faza în sine, dar am dedus din comentarii că fluture l-a făcut pe Cristici gras (sau că a bătut moneda pe tema asta, după ce Cristici a zis că e gras). Ceva de genul ăsta, aproximativ.

Și acum, în articolul spre care am pus link mai sus, Cristici ne arată o poză cu el și cu un coleg de generală, în care cei doi au chipurile blurate. Motivul invocat este că tinerii care le-au făcut poză n-au știut să-i încadreze corect. Dar eu m-am amuzat puțin, pentru că mi-a trecut prin minte gândul că de fapt a pus poza aia ca să se scoată, să vedem că nu este chiar gras, are doar o ușoară burtă. 🙂

Dar bine, asta ce scriu eu este o mică bârfă, să zic așa. O chestie amuzantă. Altfel, cum ziceam, Cristici scrie chestii interesante și poate fi citit aici. Și nu e gras.

sursă foto

Lasă un răspuns