Curs de educație online, din 15 septembrie

Cică trăim o revoluție în domeniul învățământului. Eu n-aș numi-o chiar așa, și cred că învățământul online, oricât de direct ne spune autoarea că este, nu va suplini niciodată învățământul clasic, de tip față în față, dar este adevărat că trecem printr-o schimbare de paradigmă, așa că de ce să nu profităm de ea?

Pe autoare o cheamă Irina Childs și va ține un curs de educație online de 5 zile, începând cu 15 septembrie anul curent. Adică peste circa o săptămână. Din ce înțeleg, cursul nu vizează doar domeniul educației, în sensul că nu se adresează doar celor care vor să fie profesori în sistemul clasic, ci tuturor celor care au un skill sau o cunoaștere într-un anumit domeniu oarecare și se gândesc că ar putea să o valorifice devenind instructori online.

webminar educatie online

Pentru că noua paradigmă de care vorbeam a mutat nu doar educația, ci o mulțime de joburi și activități în lumea virtuală. Și astfel, oameni pe care înainte nu-i interesa calculatorul au ajuns să depindă de el sau chiar să le placă. În aceste condiții, se creează premizele valorificării inteligente și inedite, într-un mod simplu și eficient, de acasă, a unoc cunoștințe pe care poate le aveți și le puteți face accesibile și altora, indiferent că aceștia sunt aproape sau departe de voi, prin intermediul internetului. Sună complicat? Probabil un curs de 5 zile este suficient ca să vă elimine temerile și să vă pună pe drumul cel bun.

Nu vă uitați la site sau la clip că nu arată super-modern, deoarece cursul nu costă decât 100 de lire. La schimb, veți primi acces la comunitatea lor de Facebook, întâlniri zilnice pe Zoom cu îndrumare individuală și feedback personalizat.

Mult succes!

Lasă un răspuns