Am luat plasă cu plasele de la Penny

Recunosc că sunt unul dintre românii care are o pungă în care ține pungi. Punga cu pungi. Pungi le zic ambalajelor mici, în care pui două mere sau o bucată de ceva. Cele mai mari și mai rezistente, cu mânere, sunt plase. Fac mențiunea asta ca să avem un limbaj comun, pentru că din câte am observat plasele mele sunt sacoșe la unii și fiecare pare să aibă alt nume pentru ele.

plase cumparaturi

Ei, și eu țin plasele, nu le arunc. Și când am ocazia, le refolosesc. Doar că într-o zi, când am intrat la Penny, nu prea aveam plase la mine, și am observat la ei la casă niște plase foarte subțiri, zici că erau transparente, aproape că mi-a fost frică să nu se rupă pe stradă. Dar mi-am cumpărat și, spre surprinderea mea, s-au dovedit foarte rezistente. În plus erau și foarte fine și lucioase, plăcute la atingere. Așa că extaziat, data următoare când am intrat în Penny am cumpărat mai multe, de rezervă, să le înlocuiesc pe cele vechi, pentru că acestea noi, fiind mai subțiri, ocupau mai puțin loc.

Doar că atunci când am vrut să împăturesc o plasă din asta și s-o bag în buzunarul fâșului… surpriză, deși e făcută dintr-o foiță mai subțire decât restul plaselor, e mai greu să elimini aerul din ea, așa că rămâne puțin umflată cu aer și deci, odată ce ai folosit-o o dată, ocupă mai mult loc în buzunar decât o plasă obișnuită, de exemplu de la Lidl sau de la Profi. Așa că mi-am luat plasă cu plasele!

PS: Între timp, se pare că totuși dacă o folosești de mai multe ori, se împăturește mai bine.

Lasă un răspuns