Insults

Am căutat mai devreme niște doc-uri de mici dimensiuni pe un site românesc de largă circulație cu fișiere torrent. Știați că există un document intitulat “Insults”, urcat din 2009 și marcat cu FreeLeech? Are 13 comentarii și a fost descărcat de circa 1400 de ori.

insulte

Conține înjurături într-un număr de 44 de limbi. Între ele româna, germană, italiană, chineză, japoneză, ebraică, coreeană, thailandeză, zulu etc. Ba chiar există și înjurături în latină, probabil dacă vreți să o ardeți doct. Nu am găsit în schimb limba engleză – cred că or fi prea cunoscute sau ceva, autorul a zis că se face de cacao dacă publică o chestie de cultură generală de grădiniță, ca înjurături în engleză.

Serios, cineva și-a făcut timp și a compilat o grămadă de înjurături în multiple limbi, pentru uzul doritorilor. Nu îmi cereți exemple, că am deschis fișierul cu limba română și apoi am șters tot. Sunt porcoase, cu organe și băgat și scos și tot felul. Poate doar cine vrea să facă un studiu lingvistic pe ele, dacă suportă atmosfera pestinențială.

De la data urcării fișierului torrent pe site au trecut peste 12 ani și jumătate, iar fișierul e tot acolo, și are 9 seederi în toiul nopții. La concurență cu doc-uri și mai vechi, pe alte teme foarte interesante, cum ar fi “De ce au bărbații sfârcuri” sau “Cum să faci trucuri de magie pe stradă”. E adevărat, sunt și multe alte doc-uri chiar interesante.

Tags:

Lasă un răspuns