La Mulți Ani, Monica Lewinsky!

Azi e ziua Monicăi Lewinsky, care face 49 de anișori. O glumă apărută cu o lună mai devreme spunea că:

Monica Lewinsky împlinește 49 de primăveri. Doamne, ce mai trece timpul! Parcă mai ieri umbla de-a bușilea prin casă (prin Casa Albă)…

Cum trece timpul, dom’le, și cum se așterne uitarea peste lume! Dar nu și peste Monica. Ea a intrat în nemurire. Dar de ce este celebra Monica celebră? De pe Wikipedia:

As a result of the public coverage of the political scandal, Lewinsky gained international celebrity status. She subsequently engaged in a variety of ventures that included designing a line of handbags under her name, serving as an advertising spokesperson for a diet plan, and working as a television personality. Lewinsky later left the public spotlight to pursue a master’s degree in psychology in London. In 2014, she returned to public view as a social activist speaking out against cyberbullying.

Cică a intrat în lumina reflectoarelor ca urmare a scanalului ce-o avea drept protagonistă. În care i-a făcut sex oral lui Bill Clinton (chestie confirmată). Așadar, tot ce trebuie să faci pentru a obține celebritatea este să-i faci o felație unui președinte (eventual american) și apoi să-l dai în judecată. Succes garantat.

Pe plan afectiv însă, tânăra n-a avut noroc. Căci, la fel ca în poveștile din copilărie, în final iubirea a învins:

Monica Lewinsky, Bill Clinton si Hillary Clinton

Lasă un răspuns