Despre blog

Deschis în 2011, SunLog este un blog personal, generalist, pe care public știri, opinii, informații și lucruri utile, din diverse domenii. Blogul este actualizat constant iar conținutul lui textul stă sub semnul unei subiectivități asumate. Uneori public și advertoriale, pe care le marchez cu eticheta “sponsorizat” sau cu eticheta “plus”.

Despre autor

Scriu pe acest blog folosind pseudonimul Ethos. O discuție despre motivele alegerii unui nick depășește cadrul paginii de față dar unul dintre ele este că prefer o semnătură dintr-un singur cuvânt, cu potențial de “brand”, în locul unui nume comun, banal, ca George sau Ion, împărtășit de atâția alți oameni.

Despre fani

Începând cu aprilie 2016, SunLog are o pagină de Facebook și una de Google. Deoarece paginile sunt de dată recentă și nu le promovez agresiv, preferând ca cititorii să dea +1/like/follow din proprie inițiativă, numărul de fani este mic. Cum timpul însă, sper să se adune o comunitate interesată de ceea ce postez. În contrast, există la ora actuală foarte multe site-uri cu mii de fani dar engagement zero.

Despre comentarii

Ca cititor, dacă doriți să aduceți completări sau să vă exprimați părerea vizavi de un articol citit, utilizați cu încredere formulatul de comentarii. Acesta vă permite să comentați folosind un nume și un mail sau logându-vă cu contul dvs de Facebook, Twitter, Google+ sau WordPress. Vă rog însă să dați dovadă de decență în exprimare; în caz contrar, îmi rezerv dreptul să vă editez sau șterg comentariile.

Despre colaborări

Dacă aveți un blog, în principiu sunt de acord să ne promovăm reciproc, dar numai în cazul în care blogul dvs satisface un minimum de criterii calitative. Exclud aici blogurile cu reclame stridente, cu texte copiate, cu conținut dubios etc. Dacă aveți un magazin sau o afacere pe care doriți s-o promovați, consultați pagina de publicitate.

Despre imagini

Majoritatea imaginilor folosite în paginile acestui blog sunt luate de pe internet. Acolo unde nu este evidentă proveniența lor (adică nu sunt screenuri făcute de mine, imagini din filme etc), încerc să le precizez sursa. Dacă descoperiți o situație în care acest lucru mi-a scăpat, poate mai ales într-un articol vechi, vă rog să mi-o semnalați și voi încerca să fac corecțiile necesare. Mulțumesc.